Кубок Києва VBET: 12 команд виходять на старт
Кубок Києва VBET: 12 команд виходять на старт
10.03.2023


Найближчого вікенду шістьма матчами стартує попередній етап Кубка Києва VBET. За перепустки до наступної стадії команди змагатимуться у три тури. Детальніше про кожне з протистоянь у першому з них читайте у нашому прев’ю.


«Ютландія» – ФК «Армія»
Перший тур складатиметься з протистоянь між сіяними та несіяними суперниками. У стартовій зустрічі як і у більшості інших зійдуться представники Першої та Другої ліг. Господарі майбутнього протистояння стали переможцями групи А у лізі CD, обійшовши за додатковими показниками «CRO United». Водночас, підопічні Іллі Бондарчука також стали переможцями Корпоративної ліги, яка проходила у рамках Другої ліги. Звичайно, золоті медалі (хоч і не у найвищих дивізіонах) стали приємним здобутком для команд. Тож, у кубкових змаганнях обидва колективи також спробують не пасти задніх.


«MBZ» – «Укренерго»
Серед команд, які гратимуть у першому турі господарі є найвищими за рейтингом. Команда хоч нині й посідає п’яте місце, але виступає у найвищому за рангом дивізіоні Першої ліги – лізі А. У свою чергу, «енергетики» після останнього місця у регулярці Другої ліги стали бронзовими призерами Корпоративної ліги. Звичайно, фаворитом у цій парі є «MBZ», але всі ми любимо кубкові турніри за наявність чималої кількості сенсацій. Чи станеться вона у цій зустрічі – побачимо у суботу.


«Triolan» – «Золоті Ворота»
У звітному протистоянні зійдуться срібні призери своїх дивізіонів. Підопічні Сергія Мельника посіли друге місце у групі B ліги CD Першої ліги, поступившись першою сходинкою ще одному учаснику кубкових змагань – АФК «Гренадер». Щодо гостей, то вони вважалися головними фаворитами змагань у Другій лізі, пройшовши регулярну частину без очкових втрат. Натомість, у лізі А нічия і поразка змусили команду задовольнитися другим місцем. Тож, для обох суперників кубковий турнір – шанс проявити той потенціал, який залишився нереалізованим до кінця.

МФК «ВіЯр» – «Linevich Group»
У наступних двох зустрічах між собою зійдуться суто представники Першої ліги. Якщо ми казали, що «MBZ» є командою з найвищим рейтингом серед тих, хто вступає у боротьбу цього тижня, то варто відзначити, що МФК «ВіЯр» поступається їм лише за додатковими показниками. Господарі нині ведуть боротьбу у лізі А, де посідають шосте місце. Тож, на «меблевиків» цього тижня очікують одразу два поєдинки – кубковий та протистояння з «Django Stars». Щодо гостей, то вони посіли третю сходинку у групі В ліги CD залишивши позаду себе ще одного учасника кубкових змагань – «Глобус Банк». Цього сезону суперники вже зустрічалися в очній зустрічі, і тоді МФК «ВіЯр» переміг з рахунком 5:2. Як буде цього разу – побачимо. 


АФК «Гренадер» – «Глобус Банк»
У першому поєдинку неділі між собою зійдуться команди, які вже мали дві очних зустрічі. Спочатку – у регулярному чемпіонаті Першої ліги, а потім – у групі В ліги CD. Зрештою, обидва рази переможцем з них виходили підопічні Олександра Андрєєва. Саме АФК «Гренадер» і став переможцем змагань у групі В ліги CD, а команда Олександра Севериненка задовольнилася четвертим місцем. Втім, історія протистоянь у Кубку Києва розпочинається з чистого аркушу, тож, подивимося кому вдасться стартувати у турнірі з вдалого результату.


«Юрінновація» – «DIRECT»
В останній зустрічі вікенду, як і в інших трьох, також зійдуться представники Першої та Другої ліг. «Юристи» є одними зі старожилів київських змагань. Цього сезону підопічні Віталія Мамчура брали участь у Кубку України, де на стартовій стадії поступилися кременчужанам з «Адвокат і ко». Щодо столичних турнірів, то нині господарі грають у лізі В Першої ліги, де нині йдуть на шостій сходинці. Відзначимо, що у рамках цих змагань «Юрінновація» у неділю проведе матч з «Атлант-Буд». Щодо підопічних Ільдара Макаєва, то вони цього сезону також змагалися у лізі В, але у рамках Другої ліги. Там гості посіли четверте місце. Звичайно, у майбутній зустрічі фактор досвіду перебуває на боці господарів, але гості також налаштовані дати бій й здобути позитивний результат.

Знайшли помилку, натисніть