Кубок Києва сезону 2023/24 стартує!
Кубок Києва сезону 2023/24 стартує!
22.03.2024

Напружені баталії ігор за головний кубковий трофей столиці повертаються! 

Перед початком анонсу згадаємо попередній розіграш Кубку, в якому в драматичному фіналі перемогу здобула команда SkyUp Futsal, перегравши у серії пенальті SKIDKA.

В цьогорічному розіграші на старті відбіркового етапу зійдуться 16 колективів, які зіграють в три кола за швейцарською системою. Далі вісім найкращих команд вийдуть в 1/8 фіналу Кубку Києва, а вісім інших в 1/4 фіналу Кубку Федерації футзалу. На стадії 1/8 вже доєднаються колективи Вищої ліги, та команда DIRECT, яка отримала wild card. 

В матчі відкритті зійдуться Глобус Банк та DeLonghi. Банкіри відомі своєю винахідливістю та стратегічним мисленням, спробують подолати DeLonghi, які славиться своєю потужною атакою і надійною обороною. Варто відмітити, що гості цьогоріч вперше в своїй історії виграли ЕЛІТ лігу. В другому протистоянні силами поміряються WINETIME - Triolan. Винороби відомі своєю винахідливістю в тактиці, адже колетив Костянтина Демиденко доволі віковий. Triolan в свою чергу також має декілька досвідчених гравців, але інтернетники відомі своєю швидкістю та агресивним пресингом, а підключення Віталія Воронкова до атак заслуговують окремої уваги

Недільний блок відкриють UTAX та ПБФ. Для чемпіона другої ліги участь у Кубку, це новий та цікавий досвід. Обидві команди славляться своєю здатністю витримувати тиск та зберігати концентрацію до останньої секунди. Далі чемпіон першої ліги UkrCapital Trade поміряється силами з  Нікос - старим нашим другом, який ще в далекому 2017 році приймав участь у Чемпіонаті міста. Для господарів цей поєдинок може стати певним випробуванням, адже гравці їх фарм-клубу навряд чи будуть за них грати у Кубку. А від Нікос ми будемо чекати приємної несподіванки!

В протистоянні між НБУ та SkyUp-2 відбудеться справжнє зіткнення досвіду та молоді. Досвідчені гравці головного банку країни стануть перед викликом від молодих та амбіційних авіаторів. Це буде зіткнення поколінь, де досвід змагатиметься з новаторством та енергією молодості. В матчі між Юрінновацією та Золотими Воротами, господарі спробують надолужити втрачене, адже виступи в чемпіонаті для них не можна назвати позитивними. У той час Золоті Ворота на правах бронзового призера Еліт ліги і минулорічного переможця кубку КФЛ у цій дуелі виглядають явним фаворитом. Завершатимуть ігровий день МФК “Прямий” та Primе. Представники медіа сфери на чолі з відомим майстром своєї справи, Сергієм Курдасом, спробують увірватися в зарубу за новий для себе трофей. В той час Primе, відомий своєю наполегливістю та боротьбою до фінальної сирени спробує перервати свою серію з поразок. 

Знайшли помилку, натисніть