Кубок КФЛ: огляд матчів 1/2 фіналу
Кубок КФЛ: огляд матчів 1/2 фіналу
26.04.2023


У Кубку КФЛ визначилися двоє учасників матчу за трофей. Про те, кому належить зіграти у вирішальному поєдинку – читайте у нашому традиційному огляді.


«MBZ» – «Золоті Ворота» – 0:3
Представник Другої ліги продовжив свій переможний шлях у Кубку КФЛ. Переможець попереднього етапу Кубка Києва у кожному з таймів виявився за команду Першої ліги. Вже на третій хвилині гості зуміли вийти вперед завдяки зусиллям Романа Любченка. У другій половині зустрічі «Золоті Ворота» довели рахунок до більш впевненого. Голами відзначилися Дмитро Черненко та Владислав Калюжний. Таким чином, після нервових кінцівок у попередніх зустрічах гості втримали ворота на замку й вийшли до фіналу. Натомість, «MBZ» завершив сезон в якості півфіналіста.

«Django Stars» – АФК «Гренадер» – 7:2
Максимально командну перемогу здобули «зіркові». Після попередніх матчів, які обов’язково завершувалися у серії пенальті господарі зуміли здобути впевнену звитягу над суперником.  До перерви у складі господарів відзначилися Сергій Дорошенко, Олександр Онопрієнко і Тарас Тріска. Натомість, підопічні Олександра Андрєєва відповіли голом Артем Більце. Після перерви «провайдери» лише збільшили свій гандикап. Сергій Цибка, Володимир Олійник, Владислав Біляк та Володимир Муляр довели різницю у рахунку до шести забитих м’ячів. Трохи скоротити відстань між командами зумів Дмитро Курілов. Серед цікавинок відзначимо, що всі дев’ять голів у поєдинку забили різні гравці, що свідчить про максимально командну роботу для переможного результату від «Django Stars». Зрештою, саме «зіркові» протистоятимуть «Золотим Воротам» у фіналі.

 

Знайшли помилку, натисніть