Кубок БФЛ VBET. Підсумки фіналу!
Кубок БФЛ VBET. Підсумки фіналу!
13.04.2023

За доброю традицією, сезон завершується Кубком. Цього року в фіналі зустрілися бронзовий призер OTP Group і колектив який зайняв четверте місце - Sense.


З перших хвилин матчу OTP Group почали диктувати свій стиль гри і швидко відкрили рахунок - на 12 хвилині Штогрін Костянтин забив перший гол у ворота Sense. Далі гра продовжувалась в такому ж дусі - команда OTP Group переважала на полі, створювала небезпечні моменти та забивала голи. Кузнєцов Микола забив два голи на 14 і 20 хвилині, а Воропаєв Максим допоміг команді OTP Group зрізавши м'яч у власні ворота на 17 хвилині. До перерви гравці Sense знайшли в собі сили відіграти один гол, завдяки зусиллям Ляхова Дмитра.

У другому таймі гра продовжувалась в такому ж ритмі - команда OTP Group продовжувала наступати і забивати голи. На 22 хвилині Мостович Олексій забив п'ятий гол у ворота Sense, а потім Кузнєцов Микола вже забив двічі - на 26 та 34 хвилинах, при цьому на 30 хвилині Штогрін Костянтин відмітився автоголом і подарував примарну надію для гостей.  Дива не сталося і  Байдюк Володимир забив останній гол на 40 хвилині гри.

Отже, OTP Group переміг Sense з рахунком 8:2 та став володарем Кубка Банківської футзальної ліги.

До речі, кращим гравцем фіналу було визнано Ляхова Дмитра (Sense), а кращим гравцем Кубку - Кузнєцова Миколу (OTP Group).

Знайшли помилку, натисніть