Київська Футзальна Ліга Parimatch. Підсумки туру
Київська Футзальна Ліга Parimatch. Підсумки туру
07.02.2022

Черговий тур Київської Футзальної Ліги був максимально цікавий, адже відзначимо повернення Олександра Савушкіна, прекрасні матчі в Суперлізі, а також характер однієї відомої команди.

В матчі «Budmonster» - «Десна-Гостомель» варто відзначити дебют гри у виконанні «Будівельників». Адже підопічні Драбика дуже активно розпочали матч, а Химяк навіть відзначився ударом у стійку. Проте, команда «Budmonster» не змогла реалізувати свої шанси і нарвалась на контратаку від Баранова – 0:1. Підопічні Листопада повели в рахунку, тому «Десні-Гостомель» стало трохи легше грати, але суперник обертів не збавляв. Більше того, перший тайм виграли «Будівельники», адже Степаненко забив гол з близької дистанції, а Фещенко оформив результативний удар наприкінці тайму, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 2:1. Після відпочинку «Будівельники» знову шокували своїх опонентів, адже Хижняк відзначився класним голом з-за меж штрафної – 3:1. За такого перебігу подій у «Десни-Гостомель» знайшовся аргумент, адже постріл Брожка з дальньої дистанції став несподіванкою для Овдієнка – 3:2. Матч набирав обертів, а «Десна-Гостомель» ніяк не могла налагодити гру в захисті і пропустила після розіграшу штрафного, а Степаненко оформив дубль – 4:2. Підопічні Листопада спробували виправити ситуацію завдяки підключенню 5-го польового, але рахунок змінити не вдалось. Вітаємо «Будівельників»!

Стосовно матчу «Bayadera Group» - «Check Point», то тут все було вирішено в першій половині зустрічі. Підопічні Максима Ріпи грали на куражі, а також змогли оформити 7 м`ячів у ворота суперника. Більше того, представники «Bayadera Group» не мали реальних шансів, щоб виправити ситуацію. Після відпочинку «Айтішники» трошки збавили оберти, але змогли зберегти свої ворота на замку та ще тричі передали вітання своїм опонентам – 0:10. Героєм матчу став Віталій Рахно, оформивши покер. Проте, окремо відзначимо президента «Check Point», адже Олександр Савушкін не словом, а ділом продемонстрував, як треба грати у футзал та вистрілив дублем. Вітаємо «Айтішників», а команді «Bayadera Group» бажаємо успіхів в наступних матчах.

На черзі матч МФК «KIA-Sport» - АФК «Prime». В цьому поєдинку «Автомобілісти» змогли чудово відіграти перший тайм, адже на 4-й хвилині Олексій Кібець, котрий не так давно був у збірній туру зумів відкрити рахунок -1:0. Команда МФК «KIA-Sport» чудово стартувала, проте, колектив Максима Каплунова прикладав титанічних зусиль, але замість 1:1 рахунок став 2:0. Наприкінці тайму Зам`ятний забив свій гол та зробив серйозну заявку «автомобілістів» на перемогу – 2:0. Після перерви представники МФК «KIA-Sport» не змогли довести справу до розгрому і взагалі втратили перемогу. Команда Максима Каплунова почала камбек на 27-й хвилині зусиллями Кузьмака, а наприкінці зустрічі Карпов зробив рахунок рівним – 2:2. «Автомобілісти» були шоковані таким розвитком подій і після прекрасного першого тайму не змогли себе проявити в другій половині матчу. Натомість відзначаємо характер та порятунок АФК «Prime»!

На останок відзначимо поєдинок «OSS» - «AXXONSOFT». Підопічні Віталія Дєнюжкіна таки повернулися на переможний шлях і зробили все, щоб виправдати наш прогноз в анонсі туру. Господарі не стали відкладати справу надовго, а вже до 4-ї хвилини повели 2:0. Пройшло зовсім мало часу і Віталій Грушко вирішив, що продовжить забивати у цьому матчі лише красиво. Він увімкнувши дриблінг «рівень: Рікардінью» зробив рахунок по-справжньому загрозливим для «AXXONSOFT» - 3:0. «Салатові» теж не забарилися з відповіддю –  на завершенні красивої комбінації опинився Дмитро Антоненко. Це підняло дух підопічних Репетія, які почали тиснути на суперника і цілком могли розраховувати на забитий м’яч. Нерв гри понизив все той же Грушко фантастичним ударом в «дев’ятку», який став для нього третім у цьому матчі. «AXXONSOFT» спробував врятувати гру з п’ятим польовим, але замість цього пропустив вп’яте від воротаря суперників Владислава Хмеля – 5:1.

Знайшли помилку, натисніть