Київська Футзальна Ліга Parimatch. Підсумки туру
Київська Футзальна Ліга Parimatch. Підсумки туру
15.02.2022

В Київській Футзальній Лізі відбулись всі заплановані поєдинки і можна сказати, що тур виявися дуже несподіваним.

В поєдинку «Frag Lab» - «Infopulse» підопічні Антона Бутка не змогли підтвердити свій статус фавориту. Більше того, команда «Frag Lab» краще комбінувала та тримала м`яч, але це не дало жодних дивідендів. Натомість представники «Infopulse» витримали натиск суперника і змогли покарати своїх опонентів за змарновані нагоди. На 12-й хвилині Небораковському вдався удар з дальньої дистанції, а ближче до завершення першого тайму Абдуразаков нагадав про свої навики бомбардира і встановив остаточний рахунок першої половини гри – 0:2. Після відпочинку підопічні Антона Бутка приклали чимало зусиль, щоб відігратись, але представники «Infopulse» змогли втримати переможний результат. Щоправда наприкінці зустрічі команди обмінялись голами, але врятуватись команді «Frag Lab» не вдалось – 1:3. Вітаємо «Infopulse» з довгоочікуваною перемогою!

Стосовно матчу «НУХТ-NMT-SkyUp3» - МФК «KIA-Sport», то в першій половині зустрічі команди не порадували результативністю. «Студенти» змогли створити в рази більше моментів за суперника, але голкіпер «Автомобілістів» відіграв ідеально та зумів зберегти свої ворота на замку. Після відпочинку команда «НУХТ-NMT-SkyUp3» продовжувала гнути свою лінію, а Гагун оформив швидкий гол, після розіграшу класичної «стіночки» - 1:0. Правда, вже за декілька хвилин «Автомобілісти» виправили ситуацію зусиллями Кібця – 1:1. Такий результат не влаштовував команду «НУХТ-NMT-SkyUp3», тому останні хвилини тайму були за «Студентами», а тріо Гагун-Шуліка-Бортнік зняли всі питання стосовно переможця – 4:1.

На останок відзначимо поєдинок «Check Point» - «Friends Team – Гренадер». Вже в дебюті зустрічі підопічні Андреєва повели в рахунку зусиллями Іванова, але за мить Степанюк зробив рахунок рівним – 1:1. «Айтішники» не дивлячись на непростий старт задавали темп зустрічі. Підопічні Максима Ріпи змогли виграти перший тайм, адже вдалий розіграш кутового на 12-й хвилині завершився голом Клименка – 2:1. Після перерви підопічні Олександра Андреєва спробували оформити швидкий результативний удар, але не впорались з цією задачею і отримали гол від Габро – 3:1. «Айтішники» зробили вагому заявку на успіх, а також закріпили результат ще одним результативним ударом – 4:1. Підопічні Андреєва не змогли нічого протиставити і програли, не дивлячись на швидкий гол в дебюті зустрічі.

Знайшли помилку, натисніть