Київська Футзальна Ліга Parimatch. Анонс 1 туру другого етапу
Київська Футзальна Ліга Parimatch. Анонс 1 туру другого етапу
21.01.2022

В Київській Футзальній Лізі відбудеться 6 матчів, а це означає, що поціновувачі футзалу зможуть обрати гру для перегляду на будь-який смак.

В поєдинку «Bayadera Group» - «Infopulse» «Айтішники» спробують перервати свою серію невдач. Звичайно, задача не з простих, але серія невдач з початку чемпіонату та море пропущених м`ячів мають якимось чином врешті-решт мотивувати «Айтішників». З іншого боку команді «Bayadera Group» у відбірковому етапі вдалося оформити 6 балів собі в актив і дуже непогано себе зарекомендувати (не враховуючи стартові матчі сезону). «Червоні» фаворити зустрічі і якщо не трапиться нічого екстраординарного, то здобудуть три залікові бали у звітній грі.

Стосовно матчу МФК «KIA-Sport» - «Frag Lab», то цей поєдинок також буде цікавим і доволі непередбачуваним. Обидві команди  зовсім по різному провели відбірковий етап. Якщо «Автомобілісти» оформили 6 балів і  намагались дати бій у всіх іграх, то «Айтішники» здобули три пункти лише в 2022 році. Проте, у підопічних Антона Бутка зараз у космічній формі Орест Шепетюк і це може стати запорукою успіху «Айтішників» у звітному матчі. Стосовно прогнозу, то шанси команд на перемогу оцінюємо, як 50/50.

В поєдинку «Check Point» - «НУХТ-NMT-SkyUp підопічних Максима Ріпи очікує справжня лотерея, адже невідомо в якому складі буде суперник. Якщо «студенти» зіграють своїми силами і не зможуть розраховувати на Горбатого та компанію, то шансів на успіх буде вкрай мало. Проте, «Айтішникам» варто готуватись до серйозної гри, адже неважливо, який збір буде у суперника, оскільки завжди потрібно розраховувати лише на себе. Сподіваємось, що обидві команди продемонструють свою кращу гру та порадують вболівальників результативністю, а Ферук зможе оформити черговий шедевр.

Гра «Friends Team – Гренадер» - АФК «Prime» може пройти за мінімальної кількості результативних ударів. Обидві команди не змогли з найкращої сторони проявити себе у відбірковому етапі, але зараз є шанс стартувати з перемоги. Більше того, якщо АФК «Prime» зробить ставку не найближчий резерв та залучить до гри більшу частину основної обойми, то підопічним Олександра Андреєва буде дуже непросто. Проте, у «Друзів» є свої козирі і як не дивно, в кожному матчі вони різні. Прогнозуємо інтригуючу гру, а долю матчу може вирішити гол на останніх хвилинах ігрового часу.

В поєдинку «2Т-Avatas» - «OSS» очікуємо неймовірної динаміки, шалених результативних ударів та справжнього видовища. Обидві команди сповідують атакувальну модель гри і привчили своїх вболівальників до якісного футзалу. Так, в складі «2Т-Avatas» є серйозні втрати, адже Євген Яблонько пішов на підвищення у Вищу Лігу, а Андрій Голенков на відпочинку, але такий досвідчений тренер, як Віталій Мельник обов`язково знайде, ким замінити своїх гравців. З іншого боку у Віталія Дєнюжкіна всі в строю, а Кульматицький являється головною ударною команди «OSS», тому цікаво, як Володимир зможе себе проявити у матчі з командою такого рівня. Утримаємось від прогнозів і нехай переможе найсильніший!

Матчі за участі команди «Budmonster» та «Grifon» також повинен бути цікавим та багатим на результативні удари. «Будівельники» без жодної втрати пройшли відбірковий етап, а зараз просто прагнуть продовжити перемагати. Звичайно, Руслан Драбік використовує постійну ротацію складу і дає шанс всі резервістам, але це жодним чином не відображається на результаті. Натомість у «Грифонів» відбулися зміни на тренерському містку, тому цікаво, що чекати від цієї команди в 2022-му році. Тим паче «Грифонам» треба брати реванш за поразку 0:4 на відбірковому етапі. У цій парі «Будівельники» фаворити, але чекаємо інтригу і можливо гол від Ігоря Фещенка, котрий активно тренується по індивідуальній програмі та прагне повернути собі колишню славу грізного бомбардира.

Знайшли помилку, натисніть