Київська Футзальна Ліга Parimatch. Анонс туру
Київська Футзальна Ліга Parimatch. Анонс туру
26.11.2021

В Київській Футзальній Лізі відбудеться 6 поєдинків, тому сподіваємось, що всі команди зможуть себе проявити з найкращої сторони і очікуємо сенсаційних результатів.

Розпочнемо з матчу «НУХТ» - «Frag Lab». «Студенти» за два матчі не змогли здобути жодного балу, а зараз спробують виправити цю ситуацію. Проте, це задача не з простих. Справа в тому, що «Айтішники» на минулому тижні стартували з поразки і у другому своєму матчі ставлять максимальні задачі. Очевидно, що представники «Frag Lab» налаштовані більш ніж рішуче. Натомість у «Студентів» дуже непроста задача, адже в разі невдачі буде третя поразка поспіль. Стосовно прогнозу, то фаворит матчу команда «Frag Lab».

В поєдинку «OSS» - АФК «Prime» також доволі легко визначитись з фаворитом. Підопічні Віталія Дєнюжкіна відіграли три матчі і вже мають чотири бали в своєму активі. З іншого боку у колективу Максима Каплунова лише один пункт після аналогічної кількості поєдинків. Нажаль, в чемпіонаті КФЛ за АФК «Prime» здебільшого грають резервісти і ці змагання є одним з етапів підготовки команди для вирішення серйозних задач в Першій Лізі Elite. Саме тому прогнозуємо результативну гру та перемогу команди «OSS».

Стосовно матчу «Budmonster» - «2T-Avatas», то звітна гра може стати однією з найцікавіших в турі. Обидві команди у чудовій формі та виграли свої матчі. Також відзначимо, що Андрій Потапов зіграє проти екс-партнерів по команді та проти Віталія Мельника, котрий виконує роль граючого тренера «2Т-Avatas». У звітному матчі важко визначити фаворита, тому прогнозуємо інтригу з першої до останньої секунди, а шанси команд оцінюємо, як 50/50.

На черзі матч МФК «Kia-Sport» - «Grifon». «Автомобілісти» вже оформили першу перемогу в двох матчах і зараза будуть протистояти дуже сильній команді. «Грифони» хоч мають три бали після трьох поєдинків, але налаштовані більш ніж рішуче. Очевидно, що підопічні Віталія Нестерука в своїй заявці мають чимало відомих виконавців і це може зіграти вирішальну роль у зустрічі, звичайно, при належному зборі. Прогнозуємо успіх «Грифонів», але сподіваємось, що команда МФК «Kia-Sport» скасує прогноз на матч.

В матчі «Bayaderа Group» - «Гостомель», дебютанти спробують здійснити гучну сенсацію. На минулому тижні команда «Bayaderа Group» обіграла АФК «Prime», а зараз спробує стримати підопічних Листопада. Проте, це дуже непроста задача. Колектив Володимира Кучеренка всіх обігрує на своєму шляху, тому не планує збавляти обертів. Сподіваємось на інтригу, але прогнозуємо більш ніж впевнену перемогу «Гостомель» з різницею більше трьох м’ячів.

На останок відзначимо матч «НУХТ» - «Гренадер-Friends Team». Для «Студентів» звітна гра стане другою на тижні, а підопічні Олександра Андреєва дебютують в КФЛ. Звичайно, команда «Гренадер-Friends Team» прагне стартувати з перемоги, але суперник має трошки більше досвіду і буде надзвичайно мотивований, щоб нарешті перервати серію невдач. Саме тому прогнозуємо бойову гру і шанси команд оцінюємо, як 50/50.

Знайшли помилку, натисніть