ІV благодійний Кубок ЗСУ. Підсмумки. Спортивна частина
ІV благодійний Кубок ЗСУ. Підсмумки. Спортивна частина
24.05.2022

В період з 21 по 22 травня 2022 року в Києві відбувся четвертий за ліком благодійний турнір під егідою федерації футзалу Києва, для збору коштів на потреби Збройних сил України, речей для переселенців та провізії для прифронтових регіонів! 

В поточному турнірі участь прийняли 13 команд і організатори відразу вивели два дивізіони - Суперліга та Мастерліга. 
За регламентом до Суперліги потрапили 5 команд, які на першому етапі зіграли в одне коло. Перше та друге місце зайняли Clust і ХІТ, які розіграли Головний трофей. А всі інші змагалися за кубок Престижу. В головному фіналі між Clust і ХІТ в основний час переможця так і не було виявлено, при тому, що моментів було достатньо. У серії пенальті єдиний невдалий постріл зробив Максим Черебряк у складі Clust, а ось всі удари гравців ХІТа були влучні! Кубок Престижу в свою чергу виборола Десна-Гостомель. 
Варто відмітити, що для ХІТа ця перемога стала третьою поспіль!

В Мастерлізі була звична для всіх схема з двох груп по 4 команди та матчів плей-офф за Головний трофей і кубок Престижу. В першій групі перші два місця без проблем взяли Агромат та АВ Метал Груп, а в другій першість захопив ПБФ, а друге місце завдяки найкращий кількості м'ячів зайняла Юрінновація. 

Як не дивно, але у фіналі Головного кубку зустрілися представники першої групи, які виграли свої півфінали, при чому заруби у них були добрі!  В матчі за третє місце ПБФ завдяки грі з п’ятим польовим дотиснув Юрінновацію, а в фіналі АВ Метал Груп взяв впевнений реванш у Агромату, за поразку на груповому етапі! 

В фінал кубку Престижу потрапили Юніон-Байрактар та НУХТ. Третє місце у серії пенальті виборола ФК Армія, здолавши Юніон-Джавелін. А у фіналі Юніон-Байрактар у драматичному матчі обіграв НУХТ з рахунком 2:1!

В наступній частині загальних підсумків турніру ми підіб’ємо наші волонтерські здобутки!

Знайшли помилку, натисніть