«INTER» – «In.It»: останній шанс львів’ян
«INTER» – «In.It»: останній шанс львів’ян
17.11.2021

В першому матчі розіграшу Кубку України підопічні Андрія Федюка вдома поступились з  рахунком 1:5, а зараз готові дати бій в Києві і вдруге зіграють у столиці за останній рік. В свою чергу команда «INTER» забезпечила прекрасний результат на виїзді, а зараз залишається справа за малим – перемогти вдома.

Підопічні Олександра Колесникова провели фантастичний матч у Львовів, а дублі у виконанні граючого тренера «Intera» і Дениса Сандецького разом з результативним ударом Хруля дозволили здобути більш ніж переконливу звитягу та зробити серйозну заявку на вихід в наступну стадію змагань. Також відзначимо, що на внутрішній арені «Inter» відіграв всього два матчі і здобув одну перемогу, але підопічні Колесникова продовжують набирати форму через спаринги та регулярні тренування, ставлячи перед собою серйозні цілі та задачі на сезон.

З іншого боку команда «In.It» завітає до Києва з неймовірним бажанням реабілітуватись. В цій ситуації «Айтішникам» просто немає чого втрачати, тому не буде несподіванкою, якщо львів’яни з перших хвилин будуть грати з п’ятим польовим. Андрій Федюк має дуже непросту задачу і зараз ситуація близька до критичної. Проте, легендарний футзаліст України зробить все можливе, щоб його підопічні гідно себе проявили у матчі-відповіді. Нагадаємо, що 2021-му році представники «In.It» вже грали у СК «КПІ» з столичним «Сервітом» і поступились з рахунком 1:3.

Запрошуємо всіх в суботу о 12:00 до перегляду онлайн-трансляції, адже звітна зустріч точно буде багата на результативні удари та гольові моменти.

Олександр Колесников, головний тренер команди «Inter»

- Олександр Валерійович, як ваша команда готується до гри з «In.It»?

- Наша команда готовиться в своем обычном режиме. Разбираем соперника, отрабатываем наши цели и задачи на игру.

- Які висновки зробили після першого матчу у Львові?

- После первого матча провели анализ нашей игры, увидели ошибки и готовимся к ответной игре. Это кубок и то, что счет 5:1 в нашу пользу, не дает никаких гарантий на проход в следующий этап. Все зависит только от нас.

- Чим буде дивувати «Inter» цього року?

- Удивлять будем, надеюсь на это. Красивой игрой и большим количеством моментов и голов.

- Кого ще чекати з Екстра-Ліги у вашій команді?

- На   момент у нас собран боевой коллектив, который готов решать большие задачи. Поэтому об усилении пока что говорить не будем.

Знайшли помилку, натисніть