«Inter» - «In.It»: Крокуємо далі
«Inter» - «In.It»: Крокуємо далі
22.11.2021

Підопічні Олександра Колесникова здобули прекрасний результат на виїзді, а в домашньому поєдинку достатньо було не програти з різницею в п’ять м’ячів, щоб не втратити квиток в наступну стадію змагань.

Матч розпочався з шалених атак команди «Inter», а Микола Кодацький забив швидкий гол – 1:0. Підопічні Олександра Колесникова за такого розвитку подій трохи розслабились, адже львів’яни змогли швидкі аргументи у відповідь. Спочатку Гриник звів матч до нічиєї, а Танечник подарував надію на вихід в наступну стадію змагань – 1:2. Проте, колектив «In.It» все одно більше часу приділяв обороні ніж атаці, а підопічні Олександра Колеснікова продовжували грати першим номером та заробили право на десятиметровий удар, щоправда Дробашко змарнував цей стандарт, а львів’яни виграли першу половину зустрічі.

В другому таймі малюнок матчу не змінювався і питання голу було лише питанням часу. Вже на 23-й хвилині юний Денис Хруль зумів звести гру до нічиєї – 2:2. За такого перебігу подій команда «In.It» повинна була б спробувати піти на ризик та використовувати 5-го польового, але Андрій Федюк не поспішав з таким ходом. Натомість команда «Inter» продовжувала гнути свою лінію, а наприкінці тайму Сандецький розрядив свою гармату і знову вивів свою команду вперед – 3:2. Щоправда підопічні Колесникова не змогли втримати переможний результат, адже перед фінальною сиреною Олег Галамага поставив крапку в матчі – 3:3.

Таким чином «Inter» продовжує боротьбу за Кубок України, а команда «In.It» зосередиться на внутрішніх змаганнях. Вітаємо підопічних Олександра Колесникова!

Знайшли помилку, натисніть