«INTER» - «InBevDSINPU»: Матч вартий фіналу!
«INTER» - «InBevDSINPU»: Матч вартий фіналу!
15.06.2021

Обидві команди дуже непогано підготувались до звітної гри і могли розраховувати на своїх кращих виконавців. Проте, у «InBevDSINPU» була одна серйозна кадрова втрата, оскільки Роман Бакум допомагав своїм партнерам з кромки поля виключно підказками та не брав участі безпосередньо у матчі, а за «Inter» не міг грати Ярослав Заворотний.

По стартовим хвилинам матчу гра була максимально рівна, адже команди обмінювались гострими моментами та ударами з середньої дистанції. Проте, з часом колектив «InBevDSINPU» взяв гру під свій контроль. Підопічні Валерія Директоренка невтомно штурмували ворота суперника, а Володимир Удовиченко не втомлювався раз за разом рятувати свою команду. Голкіпер «Intera» став найпомітнішим гравцем першої половини зустрічі та справжнім героєм. В свою чергу варто відзначити, що підопічних Олександра Колеснікова було в атаці лише декілька вбивчих епізодів, але Літвінов змарнував свій шанс, а вихід Почебута віч на віч завершився ударом поруч зі стійкою. Зазначимо, що команда «InBevDSINPU» створила в рази більше нагод, але змогла оформити лише один гол. На 16-й хвилині Степаненко невдало ввів м`яч з-за бокової і віддав точну передачу на Чеберяка, а Максим не розгубився та поцілив точно в ціль, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 0:1.

В другій половині зустрічі підопічні Олександра Колеснікова спробували заспокоїти гру. Більше того, команда «Inter» стала частіше володіти м`ячем і проводити гострі комбінації. Натомість підопічні Валерія Директоренка не збавляли оберти та продовжували грати першим номером. Команда «InBevDSINPU» виглядала дуже потужно, тому не дивно, що така активність дала результат. Наприкінці матчу підопічні Директоренка заробили кутовий, розіграш якого призвів до голу Дмитра Іванова – 0:2. З іншої сторони команда «Inter» не змогла себе проявити у завершальній стадії, тому долю зустрічі повинна була вирішити серія пенальті. В «лотереї» краще себе проявили гравці «Intera», зумівши оформити чотири голи з позначки, а команда Валерія Директоренка лише двічі засмутила Володимира Удовиченка (пен.4:2).

Вітаємо «Inter» з виходом в півфінал Першої Ліги України та бажаємо перемог в наступних матчах, а команді «InBevDSINPU»дякуємо за дуже видовищну гру.

Знайшли помилку, натисніть