ІІІ благодійний Кубок ЗСУ. Master division. Підсумки. Спортивна частина
ІІІ благодійний Кубок ЗСУ. Master division. Підсумки. Спортивна частина
18.05.2022

В період з 14 по 15 травня 2022 року в Києві відбувся третій за ліком благодійний турнір під егідою федерації футзалу Києва, для збору коштів на потреби Збройних сил України, речей для переселенців та провізії для прифронтових регіонів! 

В попередньому матеріалі ми розповіли як розгорталися події в дивізіоні Super і тепер настав час для підсумків дивізіону Master.

За регламентом в дивізіоні Master приймало участь вісім команд, які були розділені на дві групи по чотири команди. Перші та другі місця виходили у Головний кубок, а інші у кубок Престижу.

В групі А, першу сходинку доволі прогнозовано зайняв GRASSER, а ось за друге місце розгорнулася запекла боротьба. Три команди набрали однакову кількість балів і лише за додатковими показниками Primе зайняв друге місце. В групі В Атлант Буд впевнено оформив першість, а друге місце виборов новачок турніру Енергія Чабани. 

В рамках півфіналів до Головного кубку ми отримали наступні пари:
Енергія Чабани - GRASSER / Атлант Буд - Primе
В першій парі ландшафтники досить легко обіграли Енергію, а в другій парі точилася запекла боротьба до останньої секунди і щоб виявити переможця, нам знадобилась серія пенальті, в якій більш влучними були будівельники. В матчі за третє місце Енергія у завзятому двобої здолала Primе з рахунком 2:1. В головному фіналі GRASSER у не менш напруженому матчі переміг Атлант Буд і з третьої спроби виборов Кубок ЗСУ!

В рамках Кубку Престижу у фінал вийшли ПБФ та Армія, які здолали у своїх півфіналах НБУ та Бастіон. В матчі за третю сходинку в основний час команди не змогли виявити переможця, а в серії пенальті більш влучними виявилися головні банкіри країни. У фіналі кубку Престижу Армія двічі піймала ПБФ на контратаках і отримала комфортну перевагу. Будівельники один гол відквитали, але на більше їм не вистачило сил. 

Також варто відмітити, що в цей раз звання Головного Волонтера турніру отримав Любарець Владислав з команди Атлант Буд! 

В наступній частині загальних підсумків турніру ми підіб’ємо наші волонтерські здобутки!

Знайшли помилку, натисніть