ХХІ Vbet чемпіонат БФЛ. Огляд 4 туру!
ХХІ Vbet чемпіонат БФЛ. Огляд 4 туру!
09.12.2022

Четвертий тур чемпіонату Банківської футзальної ліги пройшов дуже цікаво і всі результати можна назвати непередбачуваними. 

ПУМБ - Банк Кредит Дніпро 0:5
Головний матч туру розпочався дуже жваво. З перших хвилин гості жадали забити швидкий гол, щоб отримати певну перевагу. На 3 хвилині Петрович Максим гострим ударом під опорну ногу голкіпера господарів відкрив рахунок! Пропустивши ПУМБ почав створювати свої моменти, але в завершальній фазі їм не вистачало удачі. На 13 та 16 хвилинах Голубець Андрій і Джарти Дмитро довели перевагу біло-зелених до більш переконливої. В другому таймі ПУМБ перегрупувалися і спробували врятувати матч, але в цей день Банк Кредит Дніпро було не спинити! Команда Мухи Олексія ще двічі вразила ворота господарів і впевнено затвердила свою перевагу! В цьому матчі варто відмітити Голубець Андрія, який оформив дубль та віддав гольову! 

OTP Group - Sense 4:3
OTP Group виходив на цей матч у дещо піднесеному настрої, адже перемога Банку Кредит Дніпро була їм на руку. Гарний настрій господарям досить швидко зіпсував Васильківський Андрій, який вже на 4 хвилині вивів Sense вперед. Далі пішла гра на зустрічних курсах. Спочатку на 12 хвилині Охременко Артем ударом в девятку зрівняв рахунок, а на 17 хвилині Перепеленко Дмитро ударом з пенальті знову вивів червоних вперед! Все ж таки під завісу тайму, Лівшенко Олександр відновив статус-кво. В другому таймі ситуація глобально не змінилася. Команди знову обмінялися забитими голами і потроху почали розписувати мирову. На останній хвилині гри Штогрін Костянтин отримав другу жовту і Sense отримав чисельну перевагу. Як не дивно, це пішло на користь OTP Group, які відбилися від останнього штурму і зусиллями Охременко Артема змогли вирвати перемогу перебуваючи у меншості! Як ми і анонсували, цей матч став дуже принциповим, ніхто не хотів поступатися до фінальної сирени.

Знайшли помилку, натисніть