ХХІ Vbet чемпіонат БФЛ. Огляд 12 туру!
ХХІ Vbet чемпіонат БФЛ. Огляд 12 туру!
09.03.2023

Після поточного вікенду ми остаточно дізналися про всіх призерів змагань. У порівнянні з минулим сезоном тріо призерів незмінне, втім місця у них різні. 

Банк Кредит Дніпро - FC ТАСкомбанк 1:0
Для обох ця гра мала зовсім різний характер. Якщо Банку Кредит треба було набирати бали, щоб гарантувати срібло, то для FC ТАСкомбанк стояло питання престижу. В принципі, питання мотивації було вирішено і це якраз показала гра. Гості налаштувались на цей поєдинок, мов на фінал ліги Чемпіонів. Весь матч вони нічим не поступалися минулорічному чемпіону, а в деяких аспектах гри, навіть його переважали. Як не дивно, але долю цього протистояння вирішив лише один гол, який на 11 хвилині ударом в девятку воріт забив Петрович Максим. У підсумку завдяки цій перемозі Банк Кредит Дніпро гарантував собі другу сходинку. 

Sense - OTP Group 3:2
Обидва колективи вже знали результат матчу між Банк Кредит Дніпро - FC ТАСкомбанк і теперь гра мала лише формальний характер. Гості навіть дали відпочити своєму лідеру Охрименко Артему. Щодо матчу, то він пройшов у максимально спокійному темпі в помірній боротьбі. Перший тайм закінчився за мінімальної переваги гостей. Єдиний гол забив Кучеренко Юрій на 10 хвилині. Після перерви гра істотно оживилась. Спочатку Васильківський Андрій на 22 хвилині зрівняв рахунок і буквально через декілька секунд Кучеренко Юрій знову вивів OTP Group вперед. Ближче до кінця матчу Sense пішли в ва-банк і цей тактичний хід приніс їм успіх! Спочатку Макаренко Владислав на 37 хвилині відновів рівновагу, а хвилиною пізніше, Корешков Євген дальнім ударом приніс господарям перемогу! 

Знайшли помилку, натисніть