ХХІ VBET чемпіонат БФЛ. Анонс 2 туру!
ХХІ VBET чемпіонат БФЛ. Анонс 2 туру!
19.11.2022

Попри всі складнощі XXI чемпіонат Банківської футзальної стартував і теперь ознайомившись з учасниками ми можемо впевнено писати анонси.

ПУМБ - FC ТАСкомбанк
В першому матчі турніру, срібний призер ХХ чемпіонату та Володар кубку - ПУМБ, не зазнав вагомих труднощів від бронзового призера останнього чемпіонату - OTP Group. При чому перемога з рахунком 10:2 виглядала фантастичною. Чемпіон ХІХ чемпіонату, FC ТАСкомбанк, навпаки свій матч програв, та й ще з розгромним рахунком 1:10. Також варто відмітити, що гості підсилился лідером Альфа Банку Олександром Доценко. В цьому матчі на перший погляд все очевидно, але ми впевнені, що гравці і тренер FC ТАСкомбанк Ілля Бондарчук зробили певні висновки.

Банк Кредит Дніпро - OTP Group
Чемпіони ХХ ювілейного чемпіонату Банківської футзальної ліги і срібні призери Кубку, Банк Кредит Дніпро, розпочали поточну першість досить впевнено. З рахунком 10:1 був переможений FC ТАСкомбанк. Бронзовий OTP Group досить несподівано та розгромно програв ПУМБу. При чому в тому матчі здавалось що OTP зможуть переломити хід гри, але на жаль це було лише припущенням. Але варто відмітити, що ОТР в тому матчі грали без Охрименко і Кузнецова. В цьому матчі фаворитом є саме Банк Кредит Дніпро, але якщо гості зможуть зібрати оптимальний склад і лідерів, то для чемпіона точно не буде легкої прогулянки! 

Знайшли помилку, натисніть