ХХ турнір серед підприємств ПБГ
ХХ турнір серед підприємств ПБГ "Ковальська". Огляд суботніх матчів групи В.
08.08.2021

Група В.  
Будівельник - Будіндустрія 0:1

Грізний Будівельник у стартовому матчі групи В всіми силами прагнув здобути перемогу і з перших хвилин саме господарі грали першим номером і володіли ігровою перевагою. Будіндустрія за такої ситуації грала другим номером. В першому таймі глядачі так і не побачили забитих голів. Після перерви ситуація не змінилася. Навіть гра протягом двох хвилин у чисельній більшості не дала гостям дивідендів. Коли вже глядачі з сумом готувалися до безгольового підсумку матчу, Валерій Кумачов скористався помилкою голкіпера господарів і забив такий важливий гол для колективу з Чернігова! 

Граніт - Газобетон Каховка 1:1
Цей матч приковував особливу увагу глядачів, адже в ньому дебютувала нова команда з півдня України - Газобетон Каховка. Сам матч розпочався досить жваво і вже з перших секунд опоненти почали створювати небезпечні моменті біля воріт один одного. На 4 хвиліні Максим Просторікшин вивів Граніт вперед, але Сергій Гнатовський майже миттєво, дальнім ударом, відновив паритет. Такий початок додавав оптимізму, команди і далі продовжували створювати велику кількість небезпечних моментів, але більше голкіпери обох команд не помилялись. Як висновок маємо результативну нічию! 

Автобуд - Будіндустрія 6:1
Чемпіон останніх турнірів, Автобуд з самого початку гри захопив лідерство. Вже на 5 хвилині гри завдяки зусиллям Владислава Новікова та Олександра Поліщука вони отримали дуже комфортну перевагу, яку на 11 хвилині збільшив Олексій Сорокін. В другому таймі ситуація не змінилася. Обрана на гру тактика з постійним підключенням голкіпера до атак повністю себе виправдала, про що і свідчить фінальний рахунок у грі. Єдине на що спромоглися помаранчеві, так це на гол престижу з пенальті. 

Будівельник - Граніт 3:1
Будівельник після програнного стартового поєдинку, в другому матчі дещо змінив тактику на матч проти Граніту. Особлива увага була приділена більш зваженій грі у атаці та надійній обороні. Перебудування дозволило колективу Олександра Шимко ще в першому таймі оформити солідний гандикап у три м'ячі. Гравці гостей прийшли до тями ближче до кінця другого тайму, але єдине на що вони спромоглися, так це на гол від Володимира Федотюка. 

Газобетон Каховка - Автобуд 1:4 
До нового колективу з міста Нова Каховка прикута особлива увага. Навіть грізний Автобуд з повагою віднісся до темної конячки турніру. Перший м’яч був забитий лише на 11 хвилині. Автором влучного пострілу став Ігор Киян і майже відразу гості з півдня України зусиллями Рустама Таджибаєва зрівняли рахунок! Після перерви малинові почали діяти більш зухвало і повністю нав’язали свою гру супернику. Гравці Газобетону недовго змогли чинити опір і вже на 16 хвилині Ігор Киян оформив дубль. Далі у гостей все пішло по накатаній і довести матч до впевненої перемоги було справою техніки.  

Будіндустрія - Граніт 7:2
Перед очною дуеллю турнірне становище команд не додавало їм оптимізму і вони синхронно забувши про гру в обороні всі сили кинули на атаку. Варто було Олександру Стельмашенко відкрити рахунок, як майже відразу Володимир Федотюк голом красенем зрівняв рахунок! І все ж таки перший тайм був за гостями зі славетного міста Чернігова. Голами відзначилися Роберт Тремба і Олександр Стельмашенко. Після перерви Максим Просторікшин скоротив відрив від Будіндустрії до мінімуму і вже здавалось, що ось-ось Граніт дотисне свого опонента! Але помаранчеві були іншої думки і спочатку Дмитро Пушок 23 хвилині знову збільшив відрив, а далі Роберт Тремба та нестримний Олександр Стельмашенко довели рахунок до розгромного.

Будівельник - Газобетон Каховка 1:0
Цей матч був дуже важливим для обох команд. Саме його переможець отримував нагоду позмагатися за вихід у півфінал Головного Кубку. Розпочали матч суперники дуже обережно і перший небезпечний момент створили гравці Будівельнику лише на 4 хвилині гри. Відповіли гравці Газобетону майже миттєво, але їх удар взяла на себе перекладина воріт. Далі господарі створили ще декілька моментів, але реалізувати їх так і не змогли. В другому таймі гра шла на зустрічних курсах і гол назрівав, але ніхто не думав, що єдиний м’яч буде забитий з пенальті. На 28 хвилині свою спробу влучно реалізував Олексій Єрошенко. Завдяки мінімальній перемозі Будівельник спробує в неділю відібрати першу сходинку у Автобуду! 

Граніт - Автобуд 1:8
В останньому для себе матчі групового етапу Граніту потрібно було створити неймовірне, а саме набрати бали у грі проти незмінного чемпіона останніх років - Автобуду. Цього разу дива не сталося. Гості ще в першому таймі вирішили всі питання щодо переможця дуелі. А в другому таймі довели свою перевагу то беззаперечної. І тільки на 30 хвилині Олександр Вознюк Забивши гол престижу потішив уболівальників Граніту. До речі, варто відмітити чотири забитих м'ячі, від голкіпера Автобуду Олександра Поліщука! І цей історичний випадок цілком претендує на своєрідний рекорд!!! Також саме Олександр посідає першу сходинку у бомбардирській гонці! 

Знайшли помилку, натисніть