ХХ турнір серед підприємств ПБГ
ХХ турнір серед підприємств ПБГ "Ковальська". Огляд суботніх матчів групи А.
08.08.2021

Група А.
Конструктив - Ковальська 1:3

В стартовому матчі ХХ турніру серед підприємств ПБГ Ковальська рахунок був відкритий досить швидко. Ярослав Петькун на 3 хвилині відмінним ударов розпочав лік забитим м'ячем на турнірі! Гравці Конструктиву не стали вішати носа і згодом, на 7 хвилині Олексій Дрозд зрівняв рахунок! На жаль для колективу Петра Семеновича Дулі їх радість була недовгою і вже в наступній атаці Олександр Рисенко знову вивів помаранчевих вперед. Господари не полишали спроб знову відігратися, але всі їх зусилля були марними. Після перерви біло-зелені все частіше почали підключати голкіпера до атак, за надією відігратися, але на 25 хвилині фатальна помилка призвела до третього голу у їх ворота. Олександр Рисенко майстерно вразив пусті ворота суперника і встановив кінцевий рахунок у грі! 

ЗБВ-1 - SILTEK 0:1
Другий матч групи А був з дуже цікавим розвитком подій! З перших хвилин гри команда Сергій Рубана захопила ініціативу і дуже швидко їх зусилля переросли у взяття воріт. Дебютним м'ячем відзначився Олександр Олешко. А ось далі жовті повністю віддали ініціативу в руки ЗБВ-1 і розпочали грати другим номером. Маючи одну з найширших лав запасних, вибір цієї тактики був очевидним. Як не намагалися господарі бодай зрівняти рахунок, але всі їх замисли руйнував Ростислав Рубан, котрий провів в рамці бездоганний сухий матч. 

Конструктив - Дарниця 4:0
Після поразки у стартовому матчі турніру Конструктиву потрібно було перемагати Дарницу, адже друга поразка позбавляла їх шансів на подальшу боротьбу за головний трофей турніру. А ось у гостей ще було право на помилку. Сам матч команди розпочали досить обережно і в першому таймі вболівальники потішилися лише одним забитим м’ячем, автором якого став Володимир Агеєв. Після перерви гості почали все частіше ризикувати, адже поразка у стартовому матчі не входила в їх плани. Гравці Конструктиву не тільки залишили свої ворота сухими, а і змогли забити ще 3 голи у другому таймі. Доречі, дубль оформив Володимир Агеєв.

Ковальська - Siltek 1:2
В четвертому матчі групи А зійшлися її лідери. Ковальська та Siltek синхронно здобули перемоги у першому турі і переможець очної дуелі гарантував собі лідерство! Відразу після стартового свистка арбітра минулорічний фіналіст турніру, Ковальська розпочала штурм воріт Siltek. Жовті не тільки мужньо оборонялися, а ще й змоглі підловити голкіпера Ковальської і вразили його пусті ворота. Автором гола у роздягальню став Костянтин Куцопатрий. В другому таймі помаранчеві продовжували штурм воріт суперника і на 24 хвилині навіть Ростислав Рубан виявився безсилий перед ударом Андрія Лясоти. Як не дивно, але господарі самі створили собі проблеми за хвилину до кінця гри. Дмитро Магдик знову скористався прогавиною в обороні суперника і на 29 хвилині встановив кінцевий рахунок у грі! 

Дарниця - ЗБВ-1 0:0
Дарниця та ЗБВ-1 підійшли до очної дуелі без очкових здобутків і їм обом дуже важливо було перемагати, адже конкуренти стрімко набирають бали! Хоч номінальним фаворитом були Дарниця, но саме гравці ЗБВ-1 створили більше небезпечних моментів і саме вони більше заслужили на перемогу, але у підсумку жодна з команд так і не забила бодай один гол. Результат цього матчу, це яскравий випадок, коли надмірна обережність в атаці зіграла з колективами злий жарт і безгольова нічия не влаштувала жодну зі сторін. 

Siltek - Конструктив 1:1
З перших хвилин гри, грізний Конструктив розпочав штурм воріт Siltek. Порою перевага біло-зелених була тотальною і господарі навіть не могли перейти центр майданчику. Надійна гра в рамці від Ростислава Рубана дозволила залишити ворота жовтих сухими. В другому таймі ситуація не змінилася. Конструктив атакував, а Siltek оборонявся. На 22 хвилині, Олександр Янченко нарешті знайшов шпарину у воротах Рубана молодшого! Коли гості вже почали потроху святкувати перемогу, на 27 хвилині Олександр Дячок зрізав м'яч у власні ворота... Після такої прикрості колектив Петра Семеновича Дулі так і не зміг прийти до тями, а  Siltek в свою чергу продовжує дивувати і з одного з аутсайдерів, колектив Сергія Рубана перетворюється на одного з фаворитів!

Ковальська - ЗБВ-1 5:1
Ковальська підходила до останнього матчу ігрового дня, знаючи всі попередні результати конкурентів і настрій на битву проти ЗБВ-1 був дуже рішучий! При приблизно рівній грі в першому таймі, помаранчеві більш зважено віднеслися до реалізації своїх моментів і на перерву вони пішли маючи перевагу у два голи. В другій половині гри гравці ЗБВ-1 спробували відігратися. Стартовий штурм Ковальська витримала і далі на досвіді довела гру до логічної та впевненої перемоги. Матч передостанньої надії для гравців ЗБВ-1 програний, але недільна гра проти Конструктиву буде для них справжнім фіналом! 

Дарниця - Siltek 2:0
В цьому матчі гості у випадку нічиєї чи перемоги могли вирішити всі свої турнірні задачі і готуватися до плей-офф за головний трофей змагань! Але за волею жеребкування ця гра для Siltek була четвертою за день (нагадаємо, що тільки одна команда з кожної групи грає чотири гри у перший день, а всі інші по три) і цей фактор став вирішальним у грі. Маючи широку лавку запасних, жовті все рівно виглядали дуже втомленими та млявими. Забивши по одному голу в кожному з таймів, зелені здобули досить легку перемогу, а доля Siltek тепер буде залежати від гри конкурентів...

Знайшли помилку, натисніть