ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Огляд 8 туру!
ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Огляд 8 туру!
27.01.2022

Банк Кредит Дніпро йде у відрив, а боротьба за срібло та бронзу ХХ ювілейного чемпіонату загострюється!

Райффайзен Банк - OTP Group 6:0
З перших хвилин гри обидва колективи розпочали штурм воріт один одного. Створюючи момент за моментом стало ясно, що гол назріває. В період з десятої по тринадцяту хвилину, господарі провели три потужні атаки. Спочатку Котляр Юрій та Кошовий Валентин вміло скористалися неузгодженістю в оборонних редутах OTP Group, а потім Денис Зінченко реалізував класичну контратаку. З початку другого тайму біло-зелені пішли в ва-банк і вони відразу почали загострювати ситуацію біля воріт Райффайзен Банку. Надійна гра в обороні та кураж в воротах у Максима Кульчицького дозволив залишити ворота господарів сухими, ба більше, чорно-жовті змогли забити ще три м'ячі і довести перевагу до розгромної!

ПУМБ - Альфа Банк 2:4
Колектив Федора Мурзи з самого початку гри, захопив ініціативу і вони мали три супер нагоди для відкриття рахунку. Страж воріт червоних, Артем Мельніченко вистояв і надихнув своїх одноклубників, які вже на 6 хвилині зусиллями Євгенія Слободяна відкрили рахунок! На жаль в першому таймі більше забитих м'ячів ми не побачили. Після перерви ПУМБ кинув всі сили в атаку. Спочатку Іван Кравець на 23 хвилині зрівняв рахунок, а згодом Олег Поляков вивів господарів вперед! Після такого легкого нокдауну здавалося, що червоні опустять руки, але після мудрої настанові від Володимира Бовчалюка вони зібрали всю волю в кулак і пішли в бій. На 28 хвилині рахунок звону став рівний і настав час комусь йти на ризик. ПУМБ зробив акцент на атаку і повністю забув про оборону. На 38 хвилині ніким не прикритий Павло Бородавко вивів Альфа Банк вперед, а перед фінальною сиреною Євгеній Слободян встановив фінальний рахунок! 

Кредит Дніпро - FC ТАСкомбанк 2:0
Виходячи на паркет, нинішні опоненти значи всі попередні результати і цей фактор був дуже важливим в їхньому протистоянні. Господарі отримали нагоду наростити перевагу перед пелетоном, а гості - увімкнутися в гонку за першість! Як ми бачимо на обидва колективи тиснув тягар відповідальності і в першому таймі вони створили дуже мало небезпечних моментів, а коли вже було зовсім гаряче - голкіпери були на місці. В другому таймі градус напруги все більше зростав. На 24 хвилині захисники ТАСкомбанку допустили фатальну помилку, залишивши Максима Петровича одного на дальній стійці. Так рахунок став 1:0. Після цього команди розпочали гру на зустрічних курсах і на їх ворота обрушився шквал атак і на першу роль відразу вийшли голкіпери. На 37 хвилині прикра помилка в атаці від гостей призвела до виходу два в один який біло-зелені вміло реалізували! Хоч до кінця гри і залишалось три хвилини, але Банк Кредит Дніпро вистояв і отримав таку важливу перемогу!

Знайшли помилку, натисніть