ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Огляд 12 туру!
ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Огляд 12 туру!
17.02.2022

Від дванадцятого туру ХХ ювілейного турніру Parimatch чемпіонату Банківської футзальної ліги глядачі чекали загострення боротьби за золото, але після поточного вікенду вона майже згасла. 

FC ТАСкомбанк - Альфа Банк 4:4
Початок гри був досить непередбачуваним. Другу гру поспіль ТАСкомбанк помітно нервував і досвідчені гравці червоних дуже швидко це відчули. Вже на десятій хвилині на табло горіли безнадійні 0:3 для господарів. Лише після гарного прочухана від Віталія Мельника, біло-сині змогли опанувати себе. За хвилину до кінця першого тайму Кривонос Дмитро скориставшись майстерним пасом Вереса Ігоря Володимировича дещо скоротив відрив. Гол у роздягальню додав певної впевненості і потроху FC ТАСкомбанк почав повертатися у гру. Вже в середині другого тайму рахунок став нічийним, а на 39 хвилині Таран Ілля зовсім вивів FC ТАСкомбанк вперед! Гравці Альфа Банку не занепали духом і знайшли в собі сили провести останній штурм. За декілька секунд до сирени, Доценко Олександр ударом п'ятою відновив статус-кво!

Райффайзен Банк - Банк Кредит Дніпро 3:3
Результат попереднього матчу був явно на користь нинішніх господарів, адже вони продовжують мати гарні шанси на бронзу. І тепер їм самим потрібно було набирати бали. Ярослав Сербін поставив за ціль грати лише на перемогу, тим паче що Банк Кредит Дніпро мав певні проблеми зі складом. Попри взаємні амбіції, колективи в першому таймі діяли дуже обережно і лише на 18 хвилині ЗІнченко Денис вивів чорно-жовтих вперед! Окрилені успіхом господарі на 22 хвилині завдяки голу красеню головою від Кошового Валентина подвоїли рахунок! Банк Кредит Дніпро не занепав духом і проявив справжню волю. На 29 хвилині рахунок вже був нічийним. З плином часу градус напруги лише зростав. На 33 хвилині Котляр Юрій знову вивів Райффайзен Банк вперед і на 34 хвилині Марцун Роман оформивши дубль, знову відновив рівновагу! Ближче до кінця гри господарі почали грати на збереження рахунку і біло-зелені мали декілька спроб щоб вирвати перемогу, але всі їх потуги були марними. 

IdeaBank - ПУМБ 4:4
Як ми і обіцяли, боротьба в цьому двобої була дуже запеклою та цікавою! Ця гра була останньою у турі, команди знали результати всіх попередніх битв і їх всі ці результати повністю влаштовували! ПУМБ на правах фавориту спробував забити швидкий гол, але оборона господарів впоралась зі стартовим натиском, але на 9 хвилині Березовський Володимир все ж таки відкрив рахунок. Як не дивно, але цей гол був єдиним в першому таймі. Самі цікаві події розгорнулися якраз після перерви. На 22 хвилині Гавриш Андрій зрівняв рахунок і відновив інтригу! Далі ПУМБ увімкнув турборежим і Кравець Іван оформивши дубль, зробив перевагу сірих більш комфортною! На 33 і 34 хвилинах команди обмінялись голами і перевага гостей у два голи залишилась і мабуть, вони вже повірили у передчасну перемогу. До кінця матчу залишалось шість хвилин і IdeaBank зібравши всю волю в кулак пішли на штурм воріт гостей! Спочатку на 38 хвилині Масеха Богдан скоротив відрив, а за декілька секунд до завершення матчу Прохорчук Тарас встановив фінальні 4:4 на табло.

Підсумовуючи вікенд, ми робимо сміливий висновок, що ХХ ювілейний чемпіонат підтверджує свій особливий статус!

Знайшли помилку, натисніть