ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Огляд 11 туру!
ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Огляд 11 туру!
08.02.2022

Одинадцятий тур ХХ ювілейного турніру Parimatch чемпіонату Банківської футзальної ліги, був неповним і все ж таки ми отримали багато відповідей. FC ТАСкомбанк вибув з боротьби за срібло і єдина команда яка може посунути з трону лідера - це ПУМБ. Але про все по порядку

FC ТАСкомбанк - IdeaBank 1:7
Настрій на гру у обох команд був дуже рішучим. Господарі прагнули продовжити боротьбу за нагороди, а гості граючи у власне задоволення, все ж таки мали на меті довести, що їхнє останнє місце лише прикра випадковість. З самого початку двобою було добре видно, що FC ТАСкомбанк виглядали дуже зосередженими і мабуть, вони дуже швидко перегоріли. IdeaBank скористався цим миттєво, вже на 2 хвилині Копаниця Максим відкрив рахунок, а на 7 його подвоїв! Далі на 9 і 10 хвилинах Слюсар Ігор перехопив естафету. Після перерви господарі спробували врятувати матч, але окрилених успіхом гравців Власенко Костянтина було не зупинити! У підсумку єдине на що спромігся FC ТАСкомбанк, так це на гол престижу від Соколова Олександра на 36 хвилини. А на 40 Копаниця Максим оформив покер і встановив фінальний рахунок у грі! 

OTP Group - ПУМБ 1:2
Обидва колективи єдині, які ще мають шанси змістити з лідируючої позиції Банк Кредит Дніпро і цей факт додав певного вогню до цього протистояння. Ціна помилки була дуже висока і в діях команд в першому таймі спостерігалась велика обережність та нервозність. Також варто відмітити дуже надійну гру голкіперів. Мляві нулі в першому таймі додавали ще більше напруги перед другим. Після перерви ця напруга переросла в часті фоли та діалоги з арбітрами. На 26 хвилині, зв'язка Охрименко та Валага зуміла знайти ключ від оборони ПУМБу і рахунок був відкритий! Радість біло-зелених була не довгою і хвилиною пізніше Поляков Олег відновив статус-кво! Далі чим ближче було до кінця гри, тим частіше OTP Group почали зупиняти атаки гостей з порушенням правил. На 37 Валага Михайло отримав другу жовту та заробив шостий фол. Кравець Іван не зміг реалізувати дабл-пенальті, але наступна його спроба була вдалою! До кінця поєдинку залишалося дві хвилини, але господарі так і не змогли провести свою вирішальну атаку. 

Знайшли помилку, натисніть