ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 8 тур!
ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 8 тур!
21.01.2022

Після більш ніж місячної паузи банкіри нарешті виходять на паркет! Вже цього вікенду в ХХ ювілейному чемпіонаті розпочинаються самі найзапекліші протистояння!

Райффайзен Банк - OTP Group
Першу частину сезону господарі просто провалили. За шість матчів вони здобули лише шість балів і зараз знаходяться в нижній частині турнірної таблиці. При цьому в них є гра в запасі яка додає оптимізму. А ось минулорічний переможець чемпіонату та володар Кубку, OTP Group, дуже несподівано займає третє місце і на цілих п’ять балів відстає від лідера першості. У обох команд різні цілі на другу частину сезону, але в даному матчі ціль одна - лише перемога!

ПУМБ - Альфа Банк
ПУМБ нині впевнено і одноосібно займає другу сходинку. Першу частину сезону команда Федіра Мурзи провела досить впевнено, але все ж таки допустила дві осічки. Альфа Банк після провалу в перших турах, перед новим роком зробив подарунок всім учасникам чемпіонату, дуже несподівано перемігши Кредит Дніпро. На перший погляд начебто все очевидно, щодо фавориту двобою, але Альфа Банк скоштувавши смак перемоги, може спробувати надолужити втрачене! 

Кредит Дніпро - FC ТАСкомбанк
Лідер поточної першості навів галасу в першій частині сезону. Банк Кредит Дніпро після стартової нічиєї провів шалену серію з п’яти перемог поспіль і лише в передноворічному турі зазнав першої поразки від Альфа Банку. Також варто відмітити гучний трансфер Олександра Нескея з ПУМБу! Щодо Таскомбанку, то вони зараз знаходяться всередині турнірної таблиці. Також біло-сині заявили двох новачків і у випадку перемоги вони увірвуться в боротьбу за першість! 

 

Знайшли помилку, натисніть