ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 7 тур!
ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 7 тур!
26.11.2021

Сьомий тур ХХ ювілейного турніру Parimatch чемпіонату Банківської футзальної ліги буде завершальним у першому колі змагань.

ТАСкомбанк - IdeaBank
ТАСкомбанк після трьох перемог поспіль набрав дев’ять балів і зараз колектив Віталія Мельника посідає третє місце. Їх супернику, IdeaBank, поталанило трохи менше. Вони лише одного разу здобули перемогу і мають в запасі тільки три набрані бали. Перемога потрібна обом колективам, мов ковток свіжого повітря. Для господарів вона відкриває шлях до золота, а для гостей шлях до медалей!

OTP Group - ПУМБ
Для OTP Group розпочалася чорна полоса. Після стартових трьох турів вони йшли на першому місці, потім була поразка від Банку Кредит Дніпро, травма Олега Серімака та знову поразка від ТАСкомбанк і тепер вони знаходяться у патовій ситуації. У ПУМБу справи вже краще, вони зараз впевнено посідають друге місце, але ключовий двобій програли в минулому турі Банку Кредит Дніпро. Тобто колектив Федора Мурзи також в цікавому положенні, коли потрібно грати лише на перемогу! 

Райффайзен Банк - Альфа Банк
Зараз господарі займають п'яту сходинку і при цьому вони все ще мають шанси на загальну перемогу, хоч і примарні. Для цього команді Ярослава Сербіна потрібно перемагати у всіх наступних матчах, та чекати осічки конкурентів. Щодо Альфа Банку, то нам дуже не звично бачити старожилів Банківської футзальної ліги на останньому місці. Особливо після двох потужних останніх сезонів. Чемпіонами червоно-білі вже не стануть, але поборотися за медалі їм цілком по силам. 

Знайшли помилку, натисніть