ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 13 тур!
ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 13 тур!
18.02.2022

Тринадцятий тур ХХ ювілейного турніру Parimatch чемпіонату Банківської футзальної ліги буде передостаннім у поточному сезоні і саме в ньому може зникнути вся інтрига у боротьбі за чемпіонство! 

OTP Group - Банк Кредит Дніпро
Перший матч туру є ключовим не тільки в рамках цього вікенду і номінально в чемпіонаті в цілому. Але про все по порядку. OTP Group свою найважливішу битву програли ПУМБу тиждень тому, ба більше - вони ще втратили свого лідера, Валага Михайла, який отримав одноматчеву дискваліфікацію. Банк Кредит Дніпро в свою чергу розписав мирову у грі з Райффайзен Банк. Зараз минулорічні чемпіони не можуть позмагатися за титул, лише за срібло та бронзу. А ось гостям достатньо зіграти внічию, щоб за тур до фінішу стати новим чемпіоном! 

Райффайзен Банк - FC ТАСкомбанк
Нинішні опоненти будуть грати по результату попереднього матчу. Справа в тому, що Райффайзен Банк та FC ТАСкомбанк мають непогані шанси на бронзу і їм на руку буде поразка OTP Group. Нагадаємо, що господарі минулого туру тричі вигравали по ходу гри у поточного лідера, а у підсумку ледве втримали нічию. Біло-сині навпаки, змогли відігратися піся 0:3 і у підсумку зіграли 4:4 з Альфа Банком. Отже настрій команд багато в чому буде залежати від попередньої гри і також беремо до уваги гру у запасі у колектива Ярослава Сербіна.

IdeaBank - Альфа Банк
Останній матч туру на перший погляд нічим не примітний. Між собою грають аутсайдери чемпіонату які мають однакову кількість балів - по дев’ять. Але при певному збігу обставин, IdeaBank та Альфа Банк можуть не просто вийти на солідну четверту сходинку, а і зовсім позмагатися за бронзу! Також нагадаємо, що в рамках попереднього туру нинішні суперники синхронно зіграли внічию з однаковим рахунком - 4:4. Але у випадку, якщо OTP Group зіграє бодай внічию, то шансів на бронзу у IdeaBank та Альфа Банку вже не буде.

Знайшли помилку, натисніть