ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 12 тур!
ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 12 тур!
11.02.2022
Дванадцятий тур ХХ ювілейного турніру Parimatch чемпіонату Банківської футзальної ліги ще на крок наближає нас до апогею турніру - коли ми дізнаємося переможця цього знакового чемпіонату! 
 
FC ТАСкомбанк - Альфа Банк
Відкриватимуть ігровий день колективи, які вже знають смак перемоги в чемпіонаті в цілому, але цього сезону вони можуть позмагатися лише за бронзу. При цьому шанси червоних лише теоретичні. В минулому турі FC ТАСкомбанк та Альфа Банк зазнали синхронних поразок, при чому розгромна поразка біло-синіх від невмотивованого IdeaBank виглядає сенсаційною. Альфа Банк до речі, в своїй грі проти OTP Group вигравав 2:0, а у підсумку програв 3:6. За поточної ситуації мотивації у FC ТАСкомбанк повинно бути вдосталь, але і колективу Володимира Бовчалюка також є що доказувати.
 
Райффайзен Банк - Банк Кредит Дніпро
Це протистояння є третім по важливості серед всіх, які залишилися в поточному ювілейному чемпіонаті. Господарі зараз знаходяться в досить вигідному становищі, у них менше всіх зіграних матчів і вони мають гарні шанси навіть поборотися за срібні нагороди. Щодо Банку Кредит Дніпро, то тут все просто - їхня головна задача здобути чотири бали в трьох матчах які залишилися і тоді вони будуть недосяжними для переслідувачів. Райффайзен Банк попередній вікенд пропускав через спалах Covid-19, а ще раніше вони дуже прикро програли ПУМБу, виграючи по ходу гри до 35 хвилини… Банк Кредит Дніпро в свою чергу, два попередніх матчі виграв з однаковим рахунком 2:0. 
 
IdeaBank - ПУМБ
В цій же грі все дуже просто на перший погляд, але насправді ситуація тут цікава. IdeaBank зараз вже майже не мають якоїсь турнірної мотивації і це для них є радше плюсом, адже на них не тисне тягар відповідальності, але вони звісно тримають в розумі теоретичні шанси на бронзу. ПУМБ нині єдиний колектив, який все ще має нагоду наздогнати поточного лідера і вони будуть робити все можливе, щоб максимально скоротити відрив перед можливим фінальним матчем з Банком Кредит Дніпро. Свої попередні матчі обидва колективи виграли. IdeaBank розгромно переміг FC ТАСкомбанк, а ПУМБ здобув вольову звитягу в умовному півфінали над OTP Group. Підсумовуючи вищесказане ми впевнені в одному - боротьба за перемогу обіцяє бути дуже запеклою та цікавою! 
Знайшли помилку, натисніть