ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 9 тур!
ХХ Parimatch чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 9 тур!
28.01.2022

Девя'тий тур ХХ ювілейного турніру Parimatch чемпіонату Банківської буде одним із ключових, адже боротьба за титул потроху досягає свого апогею і саме в цьому турі вона може, або загостритися, або згаснути. 

Банк Кредит Дніпро - IdeaBank
Цей поєдинок буде одним з найважливіших у вікенді. Минулого туру біло-зелені зустріли справжній супротив від ТАСкомбанку і все ж таки здобули свої три бали. А ось IdeaBank в цей час хоч і пропускав тур, але при цьому вони провели гарну роботу на трансферному ринку. Чого тільки коштує повернення над досвідченого Михайла Волобуєва. Щодо турнірної точки зору, то у випадку перемоги Банк Кредит Дніпро на 100% гарантує собі нагороди, і на 75% чемпіонство, а у випадку перемоги IdeaBank, останні зможуть увімкнутися в боротьбу за медалі! Також нагадаємо, що в першому колі важку перемогу здобули господарі. 

Райффайзен Банк - ПУМБ
Цей матч сміливо можна назвати другим по важливості, але є одне “але”, про яке ми згадаємо в кінці анонсу. Райффайзен Банк в рамках дев’ятого туру несподівано досить легко розгромив OTP Group, ПУМБ також несподівано програв Альфа Банку. Як ми бачимо нинішні суперники по різному вийшли після тривалої паузи, але мотивація у них однакова - тільки перемога! А головне “але” цього матчу буде залежати від результату попереднього двобою, в якому тільки поразка, або нічия Банку Кредит Дніпро додасть Райффайзен Банку та ПУМБу особливої мотивації. Також варто відмітити, що в першому колі суперники не змогли виявити переможця.

OTP Group - Альфа Банк
Завершатимуть вікенд колективи які в минуломе чемпіонаті зайняли дві перші сходинки, а також зустрілися у фіналі Кубку. У минулому турі OTP Group дуже несподівано програм Райффайзен Банку з рахунком 0:6 і ця поразка для них сама крупна! Альфа Банк в свою чергу продовжує приємно дивувати! Команда Володимира Бовчалюка здобуває другу перемогу поспіль і тепер вони просто увірвалися в зарубу! В першому колі розгромну перемогу здобули господарі і зараз червоні будуть прагнути реваншу. Також це протистояння цікаве ще тим, що у випадку поразки OTP Group і перемозі Банку Кредит Дніпро ми 100% отримаємо нового тріумфатора першості!

Знайшли помилку, натисніть