ХХ чемпіонат БФЛ. Підсумки 1 туру!
ХХ чемпіонат БФЛ. Підсумки 1 туру!
13.10.2021

Перший тур ХХ ювілейного турніру Банківської футзальної ліги подарував нам три дуже цікаві поєдинки і розв'язка в кожному з них була вкрай непередбачувана! 

OTP Group - Idea Bank 6:1
З перших хвилин матчу гості нічим не поступалися чинному чемпіону і вони всіми силами старалися першими відкрити рахунок. OTP Group в свою чергу діяли досить зважено і обережно. На 16 хвилині Артем Охрименко дуже потужним ударом забив перший гол і перший тайм був за чемпіоном. Відразу після перерви Артем своєю гарматою ще двічі зміг пробити Дмитра Колбикова. Після такого удару гравці Idea Bank так і не змогли прийти до тями, а господарі змогли нанести ще три влучні постріли. Лише на останніх секундах матчу Дмитро Колбиков забив гол престижу.

Альфа Банк - Банк Кредит Дніпро 3:3
В другому матчі команди не стали відкладати справу на потім і зі стартових хвилин розпочали штурм воріт один одного. Вже на 3 хвилині Олександр Зубенко з другої спроби відкрив рахунок. Біло-зелені не стали падати духом, та забивши два м’ячі вийшли вперед! Під занавіс першої половини гри, червоні, забили гол у роздягальню і рахунок знову став рівним. На 25 хвилині Дмитро Ляхов потужним ударом знову вивів червоних вперед, але за дві хвилин потому, Володимир Ципанов в черговий раз зрівняв рахунки команд! На жаль для вболівальників, більше забитих голів вони не побачили, хоч і шансів у команд було обмаль. Цей матч став окрасою першого туру, адже інтрига та напруга в ньому зберігалися до самого фінального свистка.

ПУМБ - Таскомбанк 5:0
Завершальний поєдинок туру був багатим на стрімкі та цікаві події. Так вже на першій хвилині Юрій Глущук піймав голкіпера гостей на протихіді і дальнім ударом відкрив рахунок! Після такого шаленого початку наступного взяття воріт довелося чекати цілих 17 хвилин. Володимир Криштавович, який після чотирьохрічної паузи повернувся у склад ПУМБа, підступним ударом подвоїв перевагу. Віталій Мельник відразу взяв тайм-аут, після якого Таскомбанк пішов в ва-банк. Цей тактичний хід не приніс їм успіху, а господарі, зусиллями Олега Полякова, змогли забити ще три голи.

Знайшли помилку, натисніть