ХХ чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 2 тур!
ХХ чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 2 тур!
22.10.2021
Перший тур ХХ ювілейного турніру Банківської футзальної ліги подарував нам три дуже цікаві поєдинки і другий тур повинен бути не менш цікавим!
 
Банк Кредит Дніпро - Таскомбанк
Біло-зелені в першому турі в супер матчі зіграли в бойову нічию з Альфа Банком, а Таскомбанк зазнав нищівної поразки від ПУБМу. Як ми бачимо гостей дещо лихоманить, а Кредит Дніпро навпаки у гарній формі, але це ХХ ювілейний чемпіонат і налаштування кожного колективу буде рішучим! 
 
ПУМБ - Альфа Банк
ПУМБ з тріумфом повернувся до Банківської футзальної ліги, а ось їх опонент Альфа Банк розділив бали у матчі з Банк Кредит Дніпро. На нашу думку цей матч сміливо можна виділити, як центральний матч у турі. Звісно що обидві команди будуть грати лише на перемогу, але ми не здивуємося, якщо тут буде зафіксована нічия. 
 
Райффайзенен - ОТР bank
Поки колектив Ярослава Сербіна відпочивав, ОТР bank встиг здобути дуже впевнену перемогу над новачком чемпіонату Idea Bank з рахунком 6:1. Райффайзен зараз не позаздриш, адже стартувати матчем проти чинного чемпіона та володаря Кубку і Суперкубку дуже важко, але позитивний результат може дати гарний початок нового сезону!
Знайшли помилку, натисніть