ХХ чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 1 тур!
ХХ чемпіонат БФЛ. Анонсуємо 1 тур!
08.10.2021

В ювілейному, ХХ чемпіонаті участь приймуть 7 команд і головна родзинка цієї першості - участь всіх команд, які в свій час були тріумфаторами!!!

OTP Group - Idea Bank 
В першому матчі відкриття сезону зустрінуться володар останніх трьох трофеїв Банківської футзальної ліги - OTP Group, та новачок турніру Idea Bank. Біло-зелені виграли чемпіонат, Кубок та Суперкубок! Idea Bank на перший погляд нічим не примітна команда, але тут вже задіяний Дмитро Колбіков, який знає рецепт перемоги над фаворитами!

Альфа Банк - Банк Кредит Дніпро
Альфа банку в останні роки не щастить. Два роки поспіль вони займають другі місця і ніяк не можуть виграти бодай один трофей. Банк Кредит Дніпро в свою чергу вигравав чемпіонат у 2019 році, а в 2020 році тріумфував у Другій лізі В чемпіонату Києва з футзалу! Отже обидва колективи будуть налаштовані дуже рішуче і хай переможе найсильніший!

ПУМБ - Таскомбанк
Червоно-білі після досить тривалої паузи повертаються до Банківської футзальної ліги і в першому матчі вони будуть екзаменувати міцний Таскомбанк, який вигравав титул чемпіона в 2020 році. До речі, ПУМБ був переможцем ще в далекому 2016 році. Обидва колективи знають смак перемоги в чемпіонаті і перемога в дебютному матчі може стати гарним початком великого шляху за титутом! 


Знайшли помилку, натисніть