Кубок України. INTER (Донецьк) – ЯСКО (Вінниця). Анонс
Кубок України. INTER (Донецьк) – ЯСКО (Вінниця). Анонс
13.10.2020

Київ-Донецьк-Вінниця на зв’язку!

 

Донецький «Інтер» розпочинає свій шлях в кубку України і в місті Києві буде протистояти у першому матчі команді «ЯСКО» зі славетної Вінниці. Для підопічних Віталія Нестерука це буде перший досвід поєдинків такого рівня, але не для всіх гравців донецької команди. Справа в тому, що перед початком сезону команда «Інтер» провела дуже потужну і якісну трансферну компанію, запросивши до своїх рядів досвідчених та провідних гравців столиці. Якщо бути максимально точним, то підопічні Нестерука підсилились Степаненком, Яблоньком, Літвіновим, Удовиченком. Акцент саме на цих виконавців, оскільки в попередніх сезонах Степаненко та Яблонького регулярно грали на всеукраїнських змаганнях в складі команда «Manzana» разом з Віталієм Нестеруком, котрий продовжує грати на найвищому рівні і по суті являється людиною-легендою українського футзалу. Відносно Максима Літвінова, то тут взагалі дуже цікава історія, оскільки цей гравець встиг пограти за харківський «Локомотив»,  а також має досвід гри за кордоном. Якщо говорити про Володомира Удовиченко, то це справжня легенда команди «Де Трейдінг» і новоспечений голкіпер «Інтера» звик до матчів найвищого рівня. Звичайно, в заявці у команди Вадима Дробашко є ще чимало сильних виконавці, котрі гучно про себе заявляли в столиці, але при цьому звітна зустрічі в рамках кубку України стане дебютною. Зазначимо, що підопічні Нестерука дуже потужно розпочали сезон у вищій лізі Києва і мають 4 залікових бали після двох матчів, тому зараз у відмінній формі підходять до кубкових баталій.

 

 

Стосовно команди «ЯСКО», то тут трошки інша історія. Цей клуб з міста Вінниця і вже встиг досягти серйозних результатів. В попередньому розіграші кубку України представники «ЯСКО» змогли обіграти «Продексім-2» на виїзді (матч відповідь не відбувся через неявку суперника), але зупинились в кроці від фіналу чотирьох, програвши  в двох поєдинках «Де Трейдінгу» (1:3,2:4). Проте, це був гарний досвід, котрий додав ще більше мотивації на сезон 2020/2021. Також нещодавно команда «ЯСКО» виграла всеукраїнський фінал АФЛУ вищої ліги, а Владислав Васалатій став найкращим бомбардиром. Окремо відзначимо, що основний кіпер вінницького колективу з міста Києва, а якщо бути точним, то це Артем Барібан. Цей гравець влітку підтримував форму в чемпіонаті столиці з пляжного футболу і готовий до нових викликів. Цікавим фактом є те, що в складі вінницької команди багато гравців з великого футболу, а дехто навіть встиг про себе заявити в чемпіонатах першої та вищої ліги України. Таким чином можна сказати, що команда «ЯСКО» має набагато більше досвіду і це може стати гарним козирем.

 

 

Важко робити прогноз в цій ситуації, але очевидно, що донецькому «Інтеру» треба максимально якісно зіграти у першій грі, оскільки матч на виїзді буде максимально непростий у всіх аспектах. Саме тому запрошуємо всіх шанувальників футзалу до перегляду онлайн трансляції, насолодитись дуже цікавою грою. Нагадаємо, матч відбудеться 17 жовтня о 17:00, тому не забуваємо про магію числа 17.

 

 

Максим Літвінов «Inter»

 

- Як виникла ідея заявитись на кубок України?
- Хотим попробовать свои силы с хорошими командами, пройти как можно дальше, что бы встретится с командами экстра-лиги, амбиции тренера, амбиции президента, амбиции каждого игрока.

 

- Який процес підготовки у вашої команди під всеукраїнські змагання?
- Одна тренировка у нас проходит с тренером по физподготовке, профилактика во избежание травм. На второй тренировке отрабатываем игровые компоненты, связи в четверках, различные комбинации! Через игры чемпионат Киева готовимся к кубку!

 

- У Вас колосальний досвід у футзалі, а у декого з ваших партнерів це буде перший матч такого масштабу. Що скажете хлопцям перед матчем?
- Ребятам скажет тренер как действовать, а я могу только подсказать в каких-то моментах. Нужно выходить и играть с максимальной концентрацией!

 

- Що знаєте про команду "Яско"?
- Об этой команде ничего не знаю. Видел, что они выиграли чемпионат среди аматоров, в том году играли кубковую игру с "ДЕ Трейдинг", хороший боевой коллектив.

 

- Ви в цьому році без дубля не можете завершити матч. Чи оформить Максим Літвінов два голи у цьому матчі?
- Это для меня не главное, главное результат команды. Готов не забивать вообще, только чтобы  выигрывала команда.

 

- Що побажаєте вболівальниками?
- Болельщикам желаю самого главного здоровья, берегти себя, своих родных, болеть за футзал и конечно болеть за "Интер".


Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть