Перша ліга Еліт VBET. Підсумки сезону!
Перша ліга Еліт VBET. Підсумки сезону!
13.04.2023
Після завершення сезону ми підбили підсумки Вищої ліги і тепер настав дізнатися хто за спортивним принципом отримав шанс підсилити головну лігу столиці! Для всіх учасників Еліт Ліги цей сезон був дуже складним - деякі матчі переносилися по два-три рази через повітряні тривоги і перебої з постачанням електрики і дякуючи силам оборони України ми змогли його провести!
 
У боротьбі за золото в Лізі А інтрига тривала майже до останнього туру і в 13 турі, GRASSER після мінімальної перемоги над ТСП-Трансбуд оформив чемпіонство. До речі ландшафтники стали єдиною командою в Чемпіонаті Києва яка не зазнала жодної поразки! Друге історичне місце посів Viatec! Чому історичне, спитаєте ви, а родзинка в тому, що колектив Сергія Гербута чотири роки поспіль займав четверте місце в Еліт лізі!!! Бронзові нагороди в свою скарбничку поклав 2Т, який у останньому матчі здолав SkyUp-Futsal-2. Також право на підвищення в класі отримала команда ARDI Logistics, яка виграла Лігу В. 
 
Тепер настав час виділити переможців особистих номінацій.
 
ТОП голеадорів чемпіонату:
 
Химяк Павло (GRASSER) 26 голів
Войтенко Дмитро (2Т) 15 голів
Цвелих Валентин (ARDI Logistics) 14 голів
Малюк Ігор (Carleone-VPK Group) 13 голів
Кульгук Дмитро (GRASSER) 13 голів
 
Кращий голкіпер:
Гербут Сергій (Viatec)
 
Кращий гравець:
Пекний Олександр (GRASSER) 
 
Окрему подяку варто висловити президентам команд, які в цей нелегкий час продовжують розвивати футзал і знаходять можливість підтримувати наш улюблений вид спорту! 
 
Також велика подяка компанії VBET, яка стала титульним партнером чемпіонату, компанії Select Sport Ukraine - яка є нашим багаторічним партнером, компаніям TOZO print, Ardi Logistics, ПБФ, Алєксєєв Боярчуков та Партнери, Агромат, Еконія і магазину V9.ua.
 
 
Знайшли помилку, натисніть