Друга ліга VBET чемпіонату Києва: огляд заключних матчів
Друга ліга VBET чемпіонату Києва: огляд заключних матчів
08.03.2023


У четвертому за рангом дивізіоні відбулися два останніх поєдинки. Переможці кожної з зустрічей завершили сезон в якості срібних призерів ліг А та В. Детальніше – у нашому традиційному огляді.


Ліга А
СК «ARX» – «Золоті Ворота» – 1:6

Інтриги у боротьбі за друге місце ліги А виявилося не надто багато. Гості, які зазнали поразки у головному матчі сезону, прагнули сатисфакції бодай у вигляді срібних нагород. Перша половина протистояння завершилася бойовою нічиєю. На раннє взяття воріт Михайла Трехлєба «голом у роздягальню» відповів Дмитро Глинка. Втім, на другу половину «страховиків» не вистачило. Результативний удар Сергія Островерха, а також дублі від Дмитра Бурлі та Романа Любченка довели рахунок до розгромного. До слова, останній разом з Михайлом Ясінським поділили між собою статус найкращого бомбардира сезону (в обох по 16 голів). Тож, «Золоті Ворота» завершують сезон в якості віце-чемпіона, а СК «ARX» фінішує четвертим.


Ліга B
«UFAM Kyiv» – «DPP» – 4:3

У матчі без турнірних завдань команди Миколи Костенка і Тараса Тріски видали справжній трилер. «Медикам» хотілося завершити сезон на мажорній ноті, а «полісмени» прагнули здобути першу перемогу. Як і у попередній зустрічі суперники забили сім голів, але рівень інтриги був зовсім інакшим. Зрештою, перший тайм до свого активу можуть записати саме гості. Дубль Олександра Джуменка дозволив їм бути попереду з мінімальним гандикапом. Втім, ключовою у зустрічі стала 30-тя хвилина. Впродовж неї двома взяттями воріт відзначився Артем Семенюк, що дозволило отримати перевагу у рахунку господарям. Наприкінці зустрічі команди обмінялися голами, але на підсумок зустрічі це не вплинуло. «UFAM Kyiv» з чотирма перемогами у п’яти матчам посів другу сходинку, а «DPP» фінішував шостим.

Знайшли помилку, натисніть