Друга ліга VBET. Огляд матчів першого туру другого етапу.
Друга ліга VBET. Огляд матчів першого туру другого етапу.
25.01.2023

У четвертому за рангом дивізіоні минулого вікенду пройшли шість поєдинків. Про те, хто став лідером кожної з ліг – читайте у традиційному огляді.


Ліга А
СК «ARX» – «Юг-Контракт» – 8:1

Перший матч другого етапу Другої ліги виявився найбільш щедрим на голи та призвів до досить неочікуваного розгрому. Підопічні Олега Шуста протрималися до шостої хвилини, а потім пропустили три голи до завершення першого тайму. Однак, зусилля Дмитра Панченка допомогли «електронщикам» скоротити різницю у рахунку. Втім, після перерви забивали лише господарі. При чому, їм вдалося засмутити своїх суперників одразу п’ять разів. Щодо лідерів результативності, то тут відзначаємо Богдана Бережного, який оформив покер. Також маємо згадати і про Олега Полякова. На його рахунку дубль, який допоміг універсалу СК «ARX» піднятися на друге місце у бомбардирських перегонах.


«BETER» – «UTAX» – 1:1
У другій парі нікому не вдалося потіснити СК «ARX» з першої позиції. Ба більше, жоден з суперників так і не зміг набрати три очки. Команди завершили очну зустріч з таким самим рахунком як і поєдинок групового етапу. Втім, якщо у першій зустрічі відіграватися мали «таксисти», то зараз ситуація змінилася.  На 35-ій хвилині м’ячем у власні ворота ворота відзначився, але досить стрімко Сергій Небрат відновив паритет. Тож, все знову завершилося нічиєю, яка не потішила жодну з команд, але може зіграти на руку їхнім конкурентам (у тому числі й «Золотим воротам» та МФК «Юніон», які ще не стартували у лізі А).


Ліга B
«UFAM Kyiv» – «DIRECT» – 2:0

З цікавого тренерського протистояння розпочалася боротьба у лізі В. Взяти гору Миколі Костенку над Ільдаром Макаєвим дозволив вдало проведений перший тайм, за підсумками якого по голу на свій рахунок записали Андрій Бойко та Віктор Строкоус. У середині другого тайму гості мали шанс повернутися у гру, але Денис Курилець не зумів реалізувати пенальті. Тож, «медики» зуміли здобути дебютні три очки й очолили турнірну таблицю.  


«Aгромат-2» – «MacPaw» – 4:3
Напруженим вийшло й протистояння команд Олександра Волинця та Сергія Журби. «Будівельники», які в останній момент втратили перепустку до ліги А були близькими, щоб залишитися без трьох набраних очок і у стартовому поєдинку ліги В. До 37-ої хвилини рахунок у матчі був 4:0, але далі інтриги у зустрічі додалося. «Айтівці» вже здобували вольові очки впродовж сезону, і були близькими до цього й у неділю, але часу і зусиль вистачило лише на три голи. 


Корпоративна ліга
«Укргазбанк» – «Національний банк України» – 3:2

Суботнього вечора відбулося перше у сезоні «банкірське» дербі. Так вже сталося, що команда, яка першою забивала у цьому турі – набирала, як мінімум, одне очко. Колектив Олександра Школьного за підсумками першого тайму заробив перевагу у два голи. Зрештою, після перерви гандикап господарів зменшився, але підопічні Михайла Беляєва, все ж, не зуміли зачепитися бодай за одне очко. Таким чином, «Укргазбанк» посів першу сходинку у Корпоративній лізі і, як виявилося, став єдиною командою у турі, яка заробила три очки.


«Політехнік» – МФК «Коцюбинське» – 2:2
Друге протистояння у сезоні між «студентами» та представники Київщини знову не визначило переможця. Щоправда, цього разу команди забивали менше й останнє слово було за підопічними Сергія Журавльова. Як і притаманно принциповим протистоянням, матч не пройшов ані без пенальті, ані без вилучень. Коцюбинець Владислав Клокун побачив перед собою червону картку, а «політехнік» Артем Іващенко нереалізував пенальті. Тим не менш, саме гості двічі виходили вперед, і станом на початок 40-ої хвилини були попереду, але переможний рахунок не втримали. Тож, тривала серія без звитяг для обидвох команд продовжує тривати.


 

Знайшли помилку, натисніть