Друга ліга VBET. Огляд матчів ігрового тижня
Друга ліга VBET. Огляд матчів ігрового тижня
14.12.2022

Черговий тур у четвертому за рангом дивізіоні чемпіонату Києва приніс зміну лідера турнірної таблиці та низку інших цікавих результатів. Про те як він минув чекайте у нашому традиційному огляді.


 «DPP» – «UTAX» – 0:11
Найбільшою сенсацією тижня став результат (точніше, рахунок) першого матчу з його програми. «Полісмени» продовжили опускатися у турнірній таблиці. Друга поразка поспіль з загальним рахунком 1:18 змушує «DPP» підходити до майбутнього туру в якості команди, яка посідає восьме місце. Щодо «таксистів», то вони навпаки здобули третю звитягу поспіль, яка стала для них найбільш переконливою у сезоні. Серед індивідуальних здобутків варто відзначити хет-трики Максима Литовченка та Артура Остапчука. До слова, останній з шістьма голами у сезоні увірвався до двійки найкращих бомбардирів чемпіонату. Ну, а найголовнішим для «UTAX» стало те, що команда зуміла очолити турнірну таблицю. Однак, «Золоті ворота» мають відставання всього в одне очко з двома матчами у запасі.


МФК «Юніон» – «Юг-Контракт» – 0:2
Могла наздоганяти «Золоті ворота» й підопічні Миколи Лебедя. Для цього їм потрібно було обігрувати «електронщиків». Втім, хоч «Юніон» і знаходився вище у турнірній таблиці, це не врятувало колектив від другої поразки поспіль у матчах, де він вважався фаворитом. Натомість, команда Олега Шуста на всі 100% використала шанс обійти свого опонента та увірватися до ТОР-3. Авторами третьої поспіль звитяги для «Юг-Контракт» стали два Дмитра: Панченко та Загребельний. Відтак, обидва колективи здобули по 12 очок й ділять 3-4 сходинки турнірної таблиці. Щоправда, «електронщики» розташовуються вище за рахунок перемоги в очній зустрічі.

«UFAM Kyiv» – «BETER» – 2:3
Веселим видався й нинішній поєдинок. До 36-ої хвилини  гості вели з рахунком 3:0 й ніщо не віщувало біди. Втім, один з найкращих захистів чемпіонату дав слабину й «медики» нав’язали боротьбу та відзначилися двічі. Втім, аби здобути бодай очко цього не вистачило. Відзначимо, що «BETER» вперше у сезоні забив три м’ячі в одному поєдинку, здобувши третю перемогу. У свою чергу, «UFAM Kyiv» після звитяги над «Юніоном» втратив шанс оформити приємну серію. За підсумками зустрічі гості зуміли піднятися на п’яту позицію. Натомість, господарі опинилися на одинадцятому місці.

ФК «Армія» – «Укргазбанк» – 1:1
Підопічні Іллі Бондарчука продовжують бити рекорди «компромісності» у чемпіонаті. Нинішня нічия стала для них аж четвертою у шести поєдинках. Хоч у цьому матчі свій п’ятий гол у сезоні забив Михайло Ясінський, але «армійці» не втримали перевагу у протистоянні з «банкірами». У другому таймі команда Олександра Школьного знайшла гідну відповідь у вигляді взяття воріт від Максима Мовчана. Таким чином, «Армія» завершила тиждень чотирнадцятою, а «Укргазбанк»  –п’ятнадцятим. 

«DIRECT» – «Політехнік» – 3:2
Продовжилася неприємна серія й для команди Сергія Журавльова. «Студенти» хоч і відкрили рахунок у матчі, але пропустили тричі, зумівши лише скоротити відстань від суперника до мінімуму. Ця поразка стала для «політехніків» третьою поспіль у сезоні й відкотила їх аж на незвичне тринадцяте місце. Втім, і тут попри невдачу відзначимо досягнення позначки у п’ять голів універсалом команди Олексієм Болботом. Щодо підопічних Ільдара Макаєва, то їх можемо привітати з другою звитягою поспіль. Завдяки цьому показнику «DIRECT» зумів перебратися з низин турнірної таблиці на десяту сходинку.

МФК «Коцюбинське» – СК «ARX» – 2:4
З двох спроб командам вдалося дограти очний поєдинок, незважаючи на проблеми з освітленням у першій його частині. Зрештою, як і у більшості матчів туру перемогу вдалося здобути тій команді, яка мала кращу серію результатів до старту зустрічі.
«Страховики» обіграли «Укренерго» та «Національний банк України», які розташовуються наприкінці турнірної таблиці. Однак, протистояння з міцним середняком також завершилося на їхню користь. Окремо відзначаємо дубль Олега Полякова, який забивав у дуже необхідні моменти для свого колективу. Зрештою, ювілейні десять очок допомогли «ARX» опинитися на сьомому місці. Натомість, представники Київщини зазнали третьої поразки поспіль й опустилися на дванадцяту сходинку.  

Знайшли помилку, натисніть