Друга ліга VBET чемпіонату Києва: огляд матчів четвертого туру другого етапу
Друга ліга VBET чемпіонату Києва: огляд матчів четвертого туру другого етапу
15.02.2023

У четвертому за рангом дивізіоні минулого вікенду відбулося сім поєдинків. Про те, хто нині посідає лідерські позиції і не лише – читайте у нашому огляді.


Ліга А
МФК «Юніон» – «BETER» – 0:0

Вперше у сезоні жодній з команд так і не вдалося забити у проведеному матчі. Сталося це у протистоянні підопічних Миколи Лебедя та Андрія Ардашнікова. Гору у цій зустрічі взяла непоступливість, адже поразка могла б суттєво похитнути позиції команд. Зрештою, не допомогла покращити свої позиції і мирова. У господарів, які завершили ігровий тиждень третіми, в активі одна перемога і дві нічиїх. Водночас, гості залишилися на п’ятій сходинці, набравши два очки у трьох зустрічах.  


«Юг-Контракт» – «Золоті Ворота» – 3:5
Цього туру кожна з команд, яка перемагала обов’язково забивала п’ять голів. Саме стільки гості відвантажили у ворота «електронщиків», які протягом усього матчу намагалися наздогнати своїх суперників, але зробити цього їм не вдалося. «Золоті Ворота» вели з рахунком 3:0, потім господарі скоротили різницю до мінімуму, але вирішальний ривок лишився саме за гостями. Серед підопічних Олега Шуста відзначаємо Миколу Лахтиря, який самовіддано вів команду вперед і оформив хет-трик. Щодо суперників, то тут варто загострити увагу на Роману Любченку. Найкращий бомбардир чемпіонату забив один гол, який став для нього чотирнадцятим. За підсумками туру «Золотим воротам» вдалося очолити турнірну таблицю, але перевага над «UTAX» є просто крихітною. Натомість, «Юг-Контракт» залишився на останній позиції.


Ліга B
«DIRECT»  – «MacPaw» – 2:5

У лізі В цього тижня жодних компромісних результатів зафіксовано не було. Підопічні Сергія Журби одразу захопили ініціативу у «матчі за шість очок» (в усіх сенсах цього виразу). Впродовж поєдинку команді Ільдара Макаєва жодного разу не вдавалося робити різницю меншою, ніж два голи. Тож, можемо констатувати досить переконливу звитягу «айтівців». В їхньому складі виділяємо старання Олександра Виштака, який відзначився двома голами. Ця вікторія допомогла «MacPaw» вийти на друге місце. Водночас, «DIRECT» завершив ігровий тиждень четвертим.


«Friends Team-Гренадер» – «Aгромат-2» – 1:5
Підопічні Олександра Волинця вдруге впевнено переграли «друзів» впродовж сезону та оформили другу перемогу поспіль у лізі В. Перший тайм завершився для команд за рівних показників. «Будівельники» відкрили рахунок на старті двадцятихвилинки, а «господарі» відзначилися голом у роздягальню. Втім, у другій половині забивали лише «агроматівці». У підсумку Михайло Денисов та Володимир Руденко записали на свій баланс по дублю, а їхня команда після чотирьох зіграних матчів одноосібно очолила турнірну таблицю. Щодо «Friends Team-Гренадер», то цей колектив продовжує перебувати на п’ятій позиції.


Корпоративна ліга
«Політехнік» – ФК «Армія» – 3:3

Матч між підопічними Сергія Журавльова та Іллі Бондарчука став однією з окрас туру. «Армійці» до його старту мали 100-% перемог, але рекордсмена за нічиїми у рамках регулярного чемпіонату цей результат наздогнав і у Корпоративній лізі. Гості тричі виходили вперед, але кожного разу «студенти» відігравалися у рахунку. Найактивнішим в їхньому складі був Ігор Олексієнко, який забив два останніх голи своєї команди. Також відзначаємо дванадцяте взяття воріт у сезоні від «армійця» Михайла Ясінського, який нині ділить з Ігорем Коравчуком друге місце у переліку бомбардирів. Ця нічия лише загострила боротьбу нагорі. Команда Іллі Бондарчука залишилася на першій сходинці й випереджає двох найближчих переслідувачів на одне очко. Натомість, «політехніки» опустилися на четвертий рядок, але від лідера їх відділяє всього два бали.


«Укренерго» – «Укргазбанк» – 0:5
Після втрати очок від ФК «Армія» «енергетики» могли одноосібно очолювати турнірну таблицю. Для цього їм було необхідно обігрувати «банкірів». Все пішло за планом, але для підопічних Олександра Школьного. На відміну від зустрічі регулярного чемпіонату коли між командами було зафіксовано нічию, у Корпоративній лізі гостям їм вдалося здобути переконливу звитягу. До перерви «банкіри» вразили володіння суперники одного разу, а решту справ вдалося виконати вже у другому таймі. До того ж, відзначимо впевнену гру Олексія Кіриченка, яка допомогла «Укргазбанку» стати єдиним серед переможців, хто не пропускав у четвертому турі. Такий результат дозволив команді набрати шість очок й вийти на друге місце. Натомість, «Укренерго» опустився на третю сходинку, але поступається «банкірам» лише за додатковими показниками.


«Національний банк України» – МФК «Коцюбинське» – 2:2
Переможець цього матчу ще залишав собі шанси поборотися за вищі місця. Більше б їх було у коцюбинців, які підходили до цього матчу з перевагою в одне очко над суперником. Команда з Київщини двічі виходила вперед, але суперники обидва рази відігравалися. Коли на 38-ій хвилині Юрій Гомель подарував гостям перевагу у рахунку всі затяті вболівальники команди повірили, що серія без звитяг перерветься. Однак, гол Сергія Савуляка встановив у цій зустрічі остаточний рахунок та змусив команди поділити очки. Відтак, МФК «Коцюбинське» залишився на п’ятій сходинці, а підопічні Михайла Беляєва – на шостій. З високою долею ймовірності доля передостанньої та останньої позицій вирішена. Схоже, що в останньому турі команди матимуть шанс лише обмінятися місцями.

Знайшли помилку, натисніть