Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс вікенду
Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс вікенду
03.03.2023


У четвертому за рангом дивізіоні найближчої суботи заплановані два матчі. І якщо один з них носитиме статус товариського, то у другому вирішуватиметься доля розподілу місць на п’єдесталі. Про інтриги майбутніх зустрічей читайте у нашому традиційному прев’ю.


Ліга А
СК «ARX» – «Золоті Ворота» 

Звітна зустріч може вирішити долю одразу двох комплектів нагород. Господарям потрібна лише перемога. В інших випадках вони просто залишаться на четвертому місці. Ситуація для «страховиків» стала менш напруженою після поразки «BETER». Втім, боротьба за медалі – це, безперечно, найбільша мотивація. Щодо гостей, то перемога принесе їм срібні нагороди. Однак, присутні ще два варіанти. У разі нічиєї команда залишиться на третій сходинці, а поразка скине її з п’єдесталу. Тож, кожен гол у майбутній зустрічі дійсно буде на вагу золота. Очна зустріч суперників на груповому етапі завершилася розгромною поразкою СК «ARX» з рахунком 0:9. Втім, майбутнє протистояння розпочнеться з чистого аркуша.


Ліга B
«UFAM Kyiv» – «DPP»

Поєдинок у рамках ліги В вирішуватиме хто завершить сезон у кращому гуморі. Покращити турнірні завдання команди вже не зможуть. Підопічні Миколи Костенка зазнали вирішальної поразки у поєдинку з «Агроматом-2». Тож, навіть у разі звитяги у майбутній зустрічі «медики» поступатимуться «будівельникам» за додатковими показниками й за будь-яких обставин фінішують другими. Щодо команди Тараса Тріски, то другу частину регулярки і виступ у лізі В «полісмени» точно не можуть занести собі до активу. Загальна серія їхніх поразок становить вісім зустрічей. Піднятися з останнього місця гості вже не зможуть. Втім, шанс грюкнути дверима ще є.

Знайшли помилку, натисніть