Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс вікенду
Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс вікенду
17.02.2023


У четвертому за рангом дивізіоні цих вихідних заплановані сім матчів. Більшість з команд проведуть свої передостанні поєдинки на другому етапі, тому права на помилку у них немає.


Ліга А
СК «ARX» – «BETER»

Ігровий тиждень розпочнеться з протистояння, ціною якого є продовження боротьби за ТОР-3. «Страховики» потужно розпочали виступи у лізі А, розгромивши «Юг-Контракт», але надалі результати змінилися на гірше. Тож, нині команда посідає четверту сходинку. Щодо підопічних Андрія Ардашнікова, то вони з трьох матчів два завершили нічийними результатами, а в іншому – зазнали поразки, втративши чимало очок. Втім, доки шлях у турнірі не завершився і є шанси – треба робити все від себе залежне й сподіватися на менш вдалі результати суперників. Тож, обидва колективи спробують перервати серії без звитяг та змінити свої позиції у турнірній таблиці. У рамках регулярного чемпіонату в очній зустрічі між командами тріумфував «BЕTER». Втім, як буде цього разу – побачимо у суботу.


«Золоті Ворота» – «UTAX»
Звітне протистояння має всі передумови, щоб стати центральним у турі. Обидві команди набрали по сім очок за підсумками трьох зіграних матчів. Тож, саме зараз настав час виявити того, хто зможе одноосібно очолити турнірну таблицю. Впродовж регулярного чемпіонату гості намагалися нав’язувати боротьбу своїм суперникам, але «Золоті Ворота» пройшли цей етап зі 100-% показником. Ще більше цікавості майбутньому протистоянню додає те, що шлях команд в очних зустрічах не перетинався. Майбутній поєдинок - чудовий шанс розставити всі крапки над «і».


«Юг-Контракт» – МФК «Юніон»
Підопічні Олега Шуста залишаються єдиним колективом ліги А, який досі не набирав залікових очок й нині має неприємну різницю -11 у турнірній таблиці. Втім, потрібно намагатися боротися з конкурентами, які розташовуються у турнірній таблиці до них найближче.  Щодо команди Миколи Лебедя, то вона йде без поразок, щоправда два з трьох матчів завершилися для неї нічийними результатами. Звитяга у цьому протистоянні може допомогти загострити боротьбу за медалі. До слова, у регулярному чемпіонаті суперники вже зустрічалися і тоді перемога лишилася за «Юг-Контракт». З нетерпінням очікуємо на майбутню зустріч!


Ліга B
«DPP»  – «DIRECT» 

«Полісмени» є єдиною командою, яка поки що йде без набраних очок у лізі В. На їхньому рахунку на один матч менше, ніж у суперників, але навряд причина полягає у цьому. Різниця забитих і пропущених у підопічних Тараса Тріски нині складає -10, а серія без перемог становить вже шість зустрічей. Однак, доки ти ще маєш поєдинки у майбутньому календарі – треба виходити і боротися. Щодо команди Ільдара Макаєва, то вона може похизуватися однією перемогою у трьох зустрічах. Звичайно, амбіції для того, щоб переміститися вище вона має. Відстань між командами не є великою, але матчів стає все менше, тому кожна перемога є необхідною як повітря.


«MacPaw» – «Friends Team-Гренадер»
Підопічні Сергія Журби у разі перемоги мають шанс наздогнати поточного лідера турнірної таблиці – «Агромат-2». Цього разу їм протистоятимуть «друзі», які здобули на одну перемогу менше. «Фаворитами» у цій зустрічі вважаються «айтівці», тим більше, що саме їхньою звитягою завершилося попереднє протистояння у регулярному чемпіонаті. Втім, «Friends Team-Гренадер» вже не один раз демонструвала, що вміє приємно дивувати. Тож, гості спробують взяти реванш. Взагалі, ситуація у групі В є дуже цікавою, і за певних обставин одразу чотири колективи можуть мати по шість очок після нинішнього вікенду.


Корпоративна ліга
«Укргазбанк» – «Політехнік»

У Корпоративній лізі цього тижня пройдуть справжні «лобові» матчі між прямими конкурентами у турнірній таблиці, яких розділяє всього одне очко. Підопічні Олександра Школьного та Сергія Журавльова посідають друге та четверте місця відповідно.  «Студенти» минулого тижня поділили очки з ФК «Армія», а «банкіри» розгромили «Укренерго», загостривши боротьбу. Однак, перемога у матчі за тур до завершення чемпіонату є чудовим шансом набагато погіршити шанси суперника у боротьбі за найвищі позиції.  У рамках регулярного чемпіонату звитягу з рахунком 5:1 у цьому протистоянні на свій рахунок записав «Укргазбанк». Втім, у другій серії очікуємо на більш запеклу боротьбу!


ФК «Армія» – «Укренерго»
Підопічні Іллі Бондарчука минулого тижня вперше втратили очки у Корпоративній лізі, розділивши їх з «Політехніком». Команда залишилася на першій сходинці, але гандикап над суперниками є мінімальним.  Одним з таким є й «енергетики». Гості почали перемагати саме у Корпоративній лізі, але минулого тижня їх спіткала перша невдача на цьому етапі. Обидва колективи спробують повернутися на шлях звитяг, адже від перемоги у цій зустрічі може залежати доля усього сезону. 

Знайшли помилку, натисніть