Друга ліга VBET. Аонс матчів
Друга ліга VBET. Аонс матчів
16.12.2022

Ще дев’ятьма зустрічами доповниться програма у четвертому за рангом дивізіоні чемпіонату Києва з футзалу. Чого очікувати від кожного з протистоянь – читайте у нашому прев’ю.


CК «ARX» – «UFAM Kyiv» 
«Страховики» плідно попрацювали минулого тижня, щоб опинитися у турнірній таблиці вище за «медиків», здолавши «Коцюбинське». Загалом, господарі здобули дев’ять з десяти очок впродовж трьох останніх поєдинків. Звичайно, у зустрічі з суперником, який перебуває нижче у турнірній таблиці потрібно продовжувати демонструвати впевнені результати. Щодо «медиків», то вони в останньому турі намагалися застрибнути в останній вагон та відігратися у протистоянні з «BETER», але зазнали невдачі. Загалом, команда має повний баланс у турнірній таблиці: по 2 перемоги, нічиї та поразки. Тож, нинішній тиждень – шанс зробити один з показників більшим за інші. Безумовно, «UFAM Kyiv» сподіватиметься, що їм вдасться оформити звитягу.


«Золоті ворота» – «BETER» 
Гості перервали свою двоматчеву серію без перемог, завдяки чому зуміли застрибнути до ТОР-5. Однак, цього тижня на них очікуватиме грізний суперник. Минулий тиждень господарі провели без ігрової діяльності, чим успішно скористався «UTAX», очоливши турнірну таблицю. Втім, «Золоті ворота» мають одразу два матчі у запасі. Чи повернеться команда після невеличкої паузи у такій самій чудовій формі – перевіримо цього вікенду.


ФК «Армія» – «UTAX»
Підопічні Іллі Бондарчука три своїх останніх поєдинки завершили нічийними результатами. Загалом же в «армійців» підібралася серія з п’яти матчів без поразок, в яких, щоправда, здобуто лише одну перемогу. Для кращих позицій у турнірній таблиці цей показник необхідно поліпшувати. Щодо «таксистів», то вони минулого тижня зуміли злетіти на першу сходинку турнірної таблиці. Заключні три переможні поєдинки команда завершила з рахунком 21:2. Цього туру «Золоті ворота» зіграють одразу два матчі й матимуть непогану нагоду обійти «UTAX». Однак, останнім потрібно рухатися вперед, набирати свої очки й створювати конкуренцію у лідерських перегонах.


«MacPaw» – «Золоті ворота»
«Айтівці» після двотижневої паузи повертаються до боротьби у Другій лізі. В останньому своєму поєдинку їм вдалося переграти «Коцюбинське». Втім, цього тижня на «MacPaw» очікує протистояння з колективом, який у нинішньому сезоні ще не втратив жодного залікового пункту. Тож, настав час для своїх найкращих матчів. Щодо «Золотих воріт», то їм у двох зустрічах необхідно набирати максимум залікових очок, адже конкуренти вже поруч і чекають на втрати. 


«Юг-Контракт» – «Aгромат-2» 
У нинішньому поєдинку навіть важко комусь прогнозувати переможний результат. Обидва суперники за свої три останніх поєдинки набрали по дев’ять очок. Що ж буде в очній зустрічі? Невеличку перевагу, напевно, мають підопічні Олега Шуста, адже вони перебувають в ігровому ритмі. Натомість, команда Олександра Волинця минулий тиждень пропустила. Втім, це лише більше змушує «будівельників» сумувати за грою. У такому безкомпромісному протистоянні (обидва суперники жодного рази не грали внічию) дуже не хотілося б щоб колективи поділили очки. Нехай переможе сильніший!


«Укргазбанк» – «Політехнік»
Обидві команди перебувають у нижній частині турнірної таблиці, тому очний двобій є чудовим шансом відірватися від опонента. Підопічні Олександра Школьного минулого тижня поділили очки з «Армією». Загалом «банкіри» мають лише одну звитягу у сезоні, відстаючи від майбутнього суперника на два очки. Досить незвично бачити аж на тринадцятому місці команду Сергія Журавльова. «Студенти» в останніх трьох поєдинках не набрали жодного очка. Особливо прикрими стали мінімальні поразки з рахунком 2:3 від «Золотих воріт» і «DIRECT». Однак, суперникам варто сконцентруватися саме на перебігу майбутнього матчу.
 

МФК «Юніон» – «DIRECT»
Підопічні Миколи Лебедя трохи загальмували у результатах, випавши з чільної трійки. У двох останніх зустрічах вони зазнали поразок від «UFAM Kyiv» та «Юг-Контракт», які перебували нижче у турнірній таблиці.Гірші турнірні показники мають і гості. Втім, команда Ільдара Макаєва в останніх двох поєдинках набрала шість очок та перебуває у гарному настрої. Зараз «DIRECT» хочеться продовжити свою ходу й приємну серію, але «Юніон» спробує не дати супернику цього зробити.
 

«DPP» – «Friends Team-Гренадер»
«Полісмени» дуже невпевнено проводять останні поєдинки. Розгромні поразки від «Агромата-2» та «UTAX» неабияк похитнули команду, але завдяки попереднім результатам «DPP» залишився у верхній частині турнірної таблиці.З приводу «друзів», то вони з одним очком замикають турнірну таблицю. Відступати їм вже давно нікуди, але здобути перемогу поки що не вдається. У нинішній зустрічі господарі є фаворитами, але «Friends Team-Гренадер» спробує скористатися не найкращою формою опонентів.


«Національний банк України» – «Укренерго»
Завершуватиме тур протистояння шістнадцятої та сімнадцятої команд турнірної таблиці. На двох впродовж сезону суперники здобули чотири очки. Підопічні Михайла Беляєва здолали «Friends Team-Гренадер», а «енергетики» розписали мирову з тим самим колективом.  Тож, три пункти стануть вагомим здобутком для однієї з команд. «Банкіри» зможуть просунутися трохи вище у турнірній таблиці, а «Укренерго» – оформити першу звитягу у сезоні й обійти суперника. Хто буде цілеспрямованішим – побачимо недільним вечором.

Знайшли помилку, натисніть