Друга ліга VBET Анонс матчів першого туру другого етапу
Друга ліга VBET Анонс матчів першого туру другого етапу
20.01.2023

У четвертому за рангом дивізіоні очікуємо на шість поєдинків, де команди змагатимуться між собою у новостворених лігах. Про те, кому і з ким доведеться зустрітися на старті другого етапу – читайте у нашому прев’ю.


Ліга А
СК «ARX» – «Юг-Контракт» 
У найвищій за рангом лізі вперше у сезоні зустрінуться «страховики» та «електронщики». Господарі застрибнули в останній вагон, посівши шосте місце, тобто останнє, яке давало змогу грати у лізі А. Втім, якщо розбиратися більш предметно, то СК «ARX» просто зробив все від себе залежне й обіграв «UTAX», який хоч і фінішував другим, але в останньому турі вже не мав турнірних завдань. Щодо команди Олега Шуста, то вона мала певні шанси на те, щоб не потрапити до найвищого дивізіону, але спокійно розібралася з «Коцюбинським» й фінішувала на високій третій сходинці. Розпочинати новий етап з перемоги – це завжди приємно, тому обидва колективи спробують зробити вдалі серії зі звитяг більш довгими.


«BETER» – «UTAX»
У гарному настрої завершили регулярну частину сезону й підопічні Андрія Ардашнікова. На останніх секундах команді вдалося вирвати перемогу над «Агроматом-2» й саме «BETER» вирушив до ліги А. Щодо «таксистів», то вони фінішували поразкою, але на другий етап мотивації у команди має бути значно більше, аби боротися за найвищі нагороди. Для цього є всього п’ять матчів, тож, права на помилку майже немає. На попередній стадії суперники розписали мирову з рахунком 1:1. Відповідно, у суботу вони отримають другу спробу, щоб з’ясувати хто є сильнішим.


Ліга B
«UFAM Kyiv» – «DIRECT»
У другій за рангом лізі два поєдинки відбудуться у неділю. На попередній стадії обидві команди не зустрічалися, тому як для одних, так і для інших це буде новий досвід.  Останній тур команди провели успішно, здобувши важливі перемоги. Підопічні Миколи Костенка дотиснули «Політехнік», а колектив Ільдара Макаєва виборов своє місце у лізі В у протиборстві з «Армією». Додає цікавості поєдинку й те, що обидві команди набрали у турнірній таблиці по 12 пунктів, розділивши дев’яту та десяту сходинки. Тож, майбутній поєдинок – шанс довести, хто все ж таки є більш гідним знаходитися вище саме за очковими показниками.


«Aгромат-2» – «MacPaw»
Також вперше поміряються силами й «будівельники» з «айтівцями». Підопічні Олександра Волинця буквально в останній момент загубили перепустку до ліги А, втративши нічию у матчі з «BETER». Загалом, «агроматівці» провели непоганий ігровий відтинок й окрім вирішального моменту їм завадив грати у найвищому дивізіоні й невдалий старт. На нинішній стадії максимальна концентрація має бути присутня з першого поєдинку, тим більше, що господарі є командою з найкращими показниками у турнірній таблиці. Щодо гостей, то вони минулого тижня переграли «Національний банк України». До слова, як і їхні суперники, котрі проводили два матчі. Певна нестабільність у результатах також не дозволила «MacPaw» зіграти у лізі А. Команда посіла восьме місце. Зараз суперники мають чудовий шанс продемонструвати свій рівень у протистоянні двох лідерів ліги В за підсумками регулярного чемпіонату.

Корпоративна ліга
«Укргазбанк» – «Національний банк України» 
Баталії у Корпоративній лізі розпочнуться з першого у сезоні «банкірського» дербі. Підопічні Олександра Школьного в останньому турі мали всі шанси на те, аби потрапити до ліги В. Все було в їхніх руках, але нічия здобута у поєдинку з «Укренерго» не дозволила «Укргазбанку» обійти своїх конкурентів. Щодо підопічних Михайла Беляєва, то вони минулого тижня проводили одразу два поєдинки, в яких необхідно було набирати шість очок. Втім, «банкіри» не здобули жодного залікового пункту, і, як наслідок, стали сімнадцятими. Однак, зараз все розпочинається з чистого аркуша. Безумовно, обидві команди розраховують, що другий етап стане для них більш успішним.


«Політехнік» – МФК «Коцюбинське»
Минула зустріч «студентів» та представників Київщини завершилася «спекотною» нічиєю з рахунком 4:4. У далекому третьому турі команди підходили до неї якщо не лідерами, то міцними середняками. Однак, далі для обидвох колективів настала справжня криза щодо результатів. Коцюбинці з того моменту набрали три очки, а підопічні Сергія Журавльова – чотири. Тож, майбутній матч – шанс для обидвох колективів на те, аби перервати неприємні серії й здобути перемоги. Майбутня частина сезону для суперників пов’язана саме з Корпоративною лігою, де вони мусять боротися за золоті медалі.

 

Знайшли помилку, натисніть