Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс матчів ігрового тижня
Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс матчів ігрового тижня
13.01.2023


У четвертому за рангом дивізіоні програма першого туру у новому році принесе шанувальникам футзалу дев’ять матчів. Про те, хто і з ким продовжуватиме боротьбу у чемпіонаті після перерви – читайте у нашому традиційному прев’ю.


«Політехнік» – «UFAM Kyiv»
Відкриватимуть ігровий рік у Другій лізі представники нижньої частини турнірної таблиці. Обидві команди мають досить неприємні серії. «Медики» впродовж трьох матчів не знають смаку перемог. Щоправда, у поєдинку з «MacPaw» їм вдалося поповнити свій баланс одним очком. Щодо підопічних Сергія Журавльова, то в останніх п’яти матчах вони здобули всього два очки, а остання їхня перемога датується 13-м листопада. Тож, обидвом суперникам буде над чим попрацювати, аби більш приємно розпочати другу частину сезону.   


«Золоті ворота» – «Friends Team-Гренадер»
Ще кілька тижнів тому звітний поєдинок можна було б назвати протистоянням явного лідера та аутсайдера турнірної таблиці. Втім, якщо господарі так і не втратили жодного очка, то гості в останніх трьох поєдинках здобули дев’ять очок, перемістившись у середину турнірної таблиці. Однак, у цьому турі «друзі» матимуть завдання з зірочкою. Тож, чи вистачить у них запалу продовжити свою серію та змусити «Золоті ворота» вперше у сезоні втратити очки – дізнаємося у суботу. Водночас, щодо останніх, то майбутній матч – шанс перевірити форму команди після новорічних свят.

«Укргазбанк» – «Укренерго»
Протистояння між «банкірами» та «енергетиками» також є шансом для кожної з команд зробити крок назустріч кращим перспективам. Підопічні Олександра Школьного мали перспективи для того, щоб завершити першу половину сезону у верхній частині турнірної таблиці, але мінімально поступилися «Friends Team-Гренадер». Таким чином, з вісьмома балами команда опинилася на 14-ій сходинці. У свою чергу, гості в останньому поєдинку 2022-го року розділили очки з «Політехніком», але їх в «Укренерго» всього два. Цього мало навіть для того, щоб завдяки першій перемозі покинути останню сходинку. Однак, час ще є. Щодо «Укргазбанка», то цей колектив має змогу бодай з другої спроби опинитися у ТОР-10.


«UTAX» – СК «ARX»
Після того як «Золоті ворота» провели свої пропущені поєдинки, для «таксистів» вималювалася чітка відстань до першого місця, яка складає п’ять очок. Звичайно, щоб її скоротити – потрібно сподіватися на осічки лідера, але варто дбати й про свої залікові пункти. Останнім часом «UTAX» зумів намацати свою гру, здобувши 12 очок в останніх чотирьох зустрічах. Втім, й «страховикам», які до протистояння з «BETER» здобули чотири перемоги поспіль, є що втрачати. Нинішня шоста позиція є досить непоганою, але команда має над чим працювати задля її покращення. З негативних факторів для «ARX» можемо відзначити втрату одного з лідерів команди Артема Охременка. Другу частину сезону універсал продовжить у вищоліговому «Авалоні».  Тим не менш, очікуємо у звітному протистоянні на цікаву і безкомпромісну боротьбу.


«Національний банк України» – «Aгромат-2»
«Банкіри» та «будівельники» перший вікенд нового року проведуть активно, відігравши одразу по два матчі.
«Агроматівці» після двох поразок видали серію з чотирьох перемог поспіль, але в останньому турі не втримали свою перевагу, зазнавши невдачі у протистоянні з «Золотими воротами». Щодо підопічних Михайла Беляєва, то вони впродовж сезону набрали вдвічі менше очок, здобувши дві перемоги. Натомість, у передноворічному турі команда поступилася «Армії». В очній зустрічі фаворитами є підопічні Олександра Волинця. Однак, «банкіри» просто так здаватися не збираються, і шукатимуть шляхи, щоб розташовуватися вище, ніж на 17-ій сходинці.

«DIRECT» – ФК «Армія»
До нинішнього протистояння у трошки кращій ситуації підходять підопічні Іллі Бондарчука, які попередній рік завершили на мажорній ноті. Очок в «армійців» могло бути ще більше, якби бодай один зі своїх чотирьох нічийних матчів вони конвертували у перемогу. Однак, це можна спробувати зробити найближчої неділі. У свою чергу, підопічні Ільдара Макаєва завершили рік поразкою від «Friends Team-Гренадер». Тож, аби перервати серію невдач – потрібно здивувати суперника та здобути три очки. Тим більше, коли він є прямим конкурентом у боротьбі за місця в середині турнірної таблиці.

«BETER» – «Агромат-2»
Підопічні Андрія Ардашнікова завдяки звитязі над «ARX» піднялися аж на п’яту позицію, але нинішнє положення команди є досить хитким. Суперники, які знаходяться вище втекли недалеко, але й відриву від команд, які розташувалися нижче також немає. Тож, кожне очко, а тим більше перемога зараз на вагу золота.  У разі звитяги над «Національним Банком України» «будівельники» підходитимуть до цього матчу з кращим очковим показником, ніж суперник, але остаточно його оцінити можна буде лише суботнім вечором.

МФК «Коцюбинське» – «Юг-Контракт»
Представники Київщини після непоганого старту сезону різко погіршили власні результати. В останніх чотирьох зустрічах коцюбинці не здобули жодного очка й як наслідок опустилися на 16-те місце. Протилежна ситуація у підопічних Олега Шуста. «Електронщики» у перших трьох матчах зазнали двох поразок, а у наступних п’яти – здобули дванадцять очок. Як наслідок – поточна четверта позиція. З турнірної точки зору фаворитом є саме «Юг-Контракт», але «Коцюбинське» докладе максимальну кількість зусиль, щоб перервати свою неприємну серію.

«Національний банк України» – «MacPaw»
Завершуватимуть тур «банкіри», поточну позицію яких ми знатимемо вже після поєдинку з «Агроматом-2». Протистоятимуть їм «айтівці». Гості розташувалися ближче до середини турнірної таблиці й, напевно, не можуть бути до кінця задоволеними поточним результатом. У передноворічному турі «MacPaw» врятував нічию наприкінці зустрічі з «UFAM Kyiv». За нинішньої щільності у турнірній таблиці це також вагомий здобуток. Втім, перший ігровий тиждень «айтівцям» хотілося б підсумувати перемогою. Те саме можна сказати й про підопічних Михайла Беляєва.

Знайшли помилку, натисніть