Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс матчів другого туру другого етапу
Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс матчів другого туру другого етапу
27.01.2023


У четвертому за рангом дивізіоні цього тижня пройдуть сім матчів. Про те, на які протистояння очікувати протягом вихідних – читайте у нашому прев’ю.


Ліга А
«Золоті ворота» – МФК «Юніон»

Обидва суперники лише дебютуватимуть у рамках другого етапу цього тижня. У регулярному чемпіонаті команди вже провели очний матч, який завершився перемогою «Золотих воріт» з переконливим рахунком 9:2. Однак, зараз показники усіх учасників ліги А обнулилися, тому для обох команд все починається з чистого аркуша, а попередній матч є лише історією. Звичайно, господарі хочуть продовжити свою переможну серію. Натомість, команда Миколи Лебедя проведе першу зустріч впродовж місяця. Тож, і МФК «Юніон» дуже хотілося б розпочати ігровий рік з трьох набраних очок.


СК «ARX» – «UTAX»
У другому матчі тижня ліги А зійдуться команди, які вже набрали залікові пункти у першому турі. «Страховики» розгромили «Юг-Контракт», а «таксисти» розійшлися миром з «BETER». Варто відзначити, що 14-го січня команди вже зустрічалися в очній зустрічі. Тоді перемогу, яка дала змогу взяти участь у лізі А здобув СК «ARX». Щоправда, тоді «UTAX» не мав турнірної мотивації. На цей раз гості мусять наздоганяти своїх суперників за очковими показниками. Тож, інтриги перед суботнім поєдинком маємо чимало.


Ліга B
«DIRECT» – «Aгромат-2»

З трьох матчів ліги В лише у першому зіграють команди, які провели свої поєдинки у першому турі. Щоправда, зробили це з різним успіхом. Підопічні Олександра Волинця переграли «MacPaw», а команда Ільдара Макаєва поступилася «UFAM Kyiv». У попередньому сезоні та у регулярній частині нинішнього «будівельники» виявлялися сильнішими за своїх суперників. Після втрати перепустки до ліги А «агроматівці» мають лише одну мету – здобути перемогу у лізі В. У свою чергу, «DIRECT» повинен реабілітовуватися за невдачу у першому турі й поповнювати очковий запас.


«Friends Team-Гренадер» – «UFAM Kyiv»
Цього тижня «друзі» розпочинатимуть свій шлях лігою В. До цього в останніх турах команда доклала багато зусиль, щоб з позиції аутсайдера переміститися до середини турнірної таблиці. Втім, зараз потрібно доводити, що і тут цей колектив має амбіції й хоче здобувати нові перемоги. Щодо підопічних Миколи Костенка, то за підсумками першого туру вони стали одним з двох лідерів турнірної таблиці. Звичайно, втрачати такий статус «медикам» аж ніяк не хочеться, тому цієї неділі команда докладе максимальну кількість зусиль, щоб подвоїти свій очковий здобуток.


«MacPaw» – «DPP»
Звітний матч завершуватиме ігрову програму вікенду у Другій лізі. Підопічні Сергія Журби були близькими до камбеку у матчі першого туру, але «повернулися» до гри надто пізно, так і не зумівши наздогнати «Агромат-2». Попереду – новий суперник, з яким цього сезону вже сформувалася своя історія протистоянь. У жовтні команди провели очну зустріч, яка завершилася з рахунком 3:3. При чому, саме «полісменам» вдалося відіграти два голи у суперника наприкінці матчу. Щодо майбутнього поєдинку, то до нього команда Тараса Тріски підходить не у найкращому гуморі, адже у регулярному чемпіонаті зазнала чотирьох поразок поспіль. Втім, у лізі В боротьба розпочинається з рівних показників. Саме тому важливо вдало стартувати. Обидві команди намагатимуться набрати свої перші очки і з другої спроби з’ясувати хто ж є сильнішим.


Корпоративна ліга
«Національний банк України» – «Укренерго»

«Енергетики» так і не зуміли перемогти у регулярному чемпіонаті, посівши останнє місце. Втім, нічийні результати у двох попередніх матчах продемонстрували, що команда проводить роботу над помилками й прагне здобути дебютну звитягу у сезоні.
У свою чергу, підопічні Михайла Беляєва розпочали боротьбу у Корпоративній лізі з поразки від «Укргазбанка». Однак, саме на їхню користь свідчить результат попередньої очної зустрічі, яка завершилася перемогою «банкірів» з рахунком 3:0. Щоправда, на другому етапі такі показники залишаються лише статистикою. Тож, обидвом командам варто докласти чимало зусиль для перших набраних очок.


МФК «Коцюбинське» – ФК «Армія»
На шляху до своєї дебютної перемоги у Корпоративній лізі перебувають і коцюбинці. Минулого тижня команда з Київщини на останніх секундах втратила перевагу над «Політехніком» й продовжила серію без перемог, яка налічує вже шість матчів. Щодо підопічних Іллі Бондарчука, то вони в останньому турі регулярного чемпіонату втратили шанс кваліфікуватися до ліги В, не здобувши бодай одне очко у протистоянні з «DIRECT». Нині «армійці» лише розпочинають боротьбу у Корпоративній лізі й спробують виправдати свою найвищу позицію (13-ту), з якої вони потрапили до цього змагання. Водночас, МФК «Коцюбинське» має ще один шанс на те, щоб перервати тенденцію з не надто приємних результатів.

Знайшли помилку, натисніть