Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс матчів 7-го туру
Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс матчів 7-го туру
03.12.2022

Майбутнього вікенду у четвертому за рангом дивізіоні чемпіонату Києва відбудуться одразу дев’ять поєдинків. Знайомимося з програмою туру у традиційному прев’ю до нього.

«Агромат-2» – «DPP»
«Полісмени» стали однією з шести команд, яка минулого тижня встигла провести свій матч. На щастя для них вихід на майданчик вдалося ознаменувати й трьома набраними очками у протистоянні з «Коцюбинським». Ця звитяга дозволила «DPP» оговтатися після дошкульної поразки від «Золотих воріт». Зараз команда поступається «UTAX», який перебуває на третій сходинці лише за додатковими показниками. Тож, аби й далі знаходитися біля чільних позицій – потрібно неодмінно здобувати три очки. У свою чергу, потроху набирають форму і «будівельники». Підопічні Олександра Волинця змінили дві поразки на дві перемоги, здолавши «Friends Team-Гренадер» та «DIRECT» в останніх двох матчах. Чи вистачить наснаги в «агроматівців» на те, щоб продовжити свою серію й переграти команду, яка перебуває поруч з лідерами – побачимо у суботу.

СК «ARX» – «Національний банк України»
Продовжить програму туру протистояння між командами, які лише у своїх останніх матчах зуміли здобути дебютні перемоги у сезоні. «Страховики» переграли «Укренерго», а «банкіри» виявилися сильнішими за «Friends Team-Гренадер».  До слова, обидві команди-суперниці нині посідають 17-ту і 18-ту сходинки. Не надто відірвалися від них й учасники майбутнього поєдинку. Кожен з них спробує скористатися своїми перевагами й вдвічі збільшити кількість власних звитяг. До того ж, за сприятливих обставин три набрані очки можуть допомогти підібратися поближче до верхньої половини турнірної таблиці.


«UFAM Kyiv» – МФК «Юніон» 
Миролюбні «медики», а саме такий термін можна підібрати до команди, яка половину своїх матчів завершила нічийним результатом, протистоятимуть колективу, який нині посідає другу позицію у турнірній таблиці. Дійсно, якщо «UFAM Kyiv» впродовж сезону здобув одну перемогу, то підопічні Миколи Лебедя оформили три звитяги поспіль. В останньому поєдинку «Юніон» переграв «Політехнік». Чотири вікторії поспіль – це нині рекордна серія чемпіонату, тож, гості прагнутимуть повторити цей чудовий результат. У свою чергу, господарі зазнали всього однієї поразки й де як не у поєдинках з лідерами доводити свої амбіції на більш високі місця.

«BETER» – ФК «Армія»
Господарям майбутньої зустрічі досить довго вдавалося рухатися без поразок, але серія перервалася у поєдинку проти «MacPaw». Протистоятиме їм ще одна команда, яка два з чотирьох своїх матчів до того завершувала нічийними результатами. 
Як і «UFAM Kyiv» підопічні Іллі Бондарчука двічі ділили очки з суперниками. Відзначимо, що «армійці» нині мають триматчеву серію без поразок. Однак, обидвом суперникам хочеться лише перемоги й трьох здобутих очок. Хто більш гідний цього – побачимо на майдачнику.


«Укргазбанк» – «DIRECT»
У першому матчі недільної програми зійдуться суперники, які перебувають у нижній частині турнірної таблиці. Команда Олександра Школьного впродовж сезону набрала чотири очки, а в останньому своєму поєдинку зазнала мінімальної поразки від «Юг-Контракт». Щодо підопічних Ільдара Макаєва, то вони після стартової звитяги занесли до свого пасиву аж три поразки поспіль. У попередній зустрічі гості зазнали невдачі у протистоянні «Агроматом-2». Втім, у так званому «матчі за шість очок» обидвом суперникам треба буде докласти максимуму зусиль, аби не продовжувати опускатися у турнірній таблиці.


«Політехнік» – «Золоті ворота» 
Підопічні Сергія Журавльова у своєму попередньому поєдинку зазнали дошкульної невдачі від «MacPaw». Цього вікенду на «студентів» чекатиме надскладний іспит. Гості продовжують впевнено рухатися чемпіонатом, продовжуючи залишатися єдиною командою, яка не втрачала очок. «Золоті ворота» у чотирьох матчах здобули 12 очок. Вражає і статистика забитих голів: їх назбиралося аж 29. Тож, чи вдасться «політехнікам» стати першим колективом, який зуміє перервати потужну серію суперника – продемонструє лише гра.


«Friends Team-Гренадер» – «Юг-Контракт»
«Друзі» після набраного очка у першому турі зазнали трьох поразок поспіль. Найбільше має засмучувати вболівальників господарів кількість голів, які були забиті у цих зустрічах – нуль. Загалом, за чемпіонат «Friends Team-Гренадер» зуміла двічі відзначитися у воротах своїх суперників.Щодо «електронщиків», то вони завдяки перемозі на «Укргазбанком» змогли піднятися до середини турнірної таблиці. Підопічні Олега Шуста балансують між результатами, але майбутня зустріч може покращити цю статистику. Тим більше, що «Юг-Контракт» буде у ній фаворитом.Щодо «друзів», то їм потрібно намагатися вибиратися з останньої сходинки. Наступний поєдинок – чудова можливість зробити перший крок назустріч до цієї мети.
 

«MacPaw» – МФК «Коцюбинське»
«Матчем за шість очок» можна сміливо охрестити й звітне протистояння. Суперники постійно чергують яскраві поєдинки з відверто невдалими й досить часто не знаєш чого очікувати далі.Минулого тижня свої матчі поєдинки як одні, так і інші. Результати були однаково неприємними для двох команд. Господарі поступилися «UTAX», а гості виявилися слабшими за «DPP» з рахунком 1:2.Очне протистояння – можливість зробити крок вперед та відірватися від групи з колективів, які мають по сім очок. Вона стає все меншою й команди, що перебувають у ній опиняються все нижче. Тож, звитяга зможе неабияк потішити одного з суперників.
 

«Укренерго» – «UTAX» 
Завершуватиме тур протистояння представників нижньої та верхньої частин турнірної таблиці. «Енергетики» досі залишаються без перемог. Минулого туру вони провели вже п’ятий поєдинок у чемпіонаті, зазнавши невдачі у двобої з «ARX». «Таксисти» також грали тиждень тому й додали до своєї скарбнички ще три очки. На цей раз вони спробують скористатися своїм статусом фаворита й продовжити власне перебування у ТОР-3. Натомість, господарям відступати нікуди. Перемога їм потрібна як повітря!

Знайшли помилку, натисніть