Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс матчів 3-го туру
Друга ліга VBET чемпіонату Києва: анонс матчів 3-го туру
04.11.2022


Цього вікенду у четвертому за рангом дивізіоні VBET чемпіонату Києва відбудуться одразу 10 поєдинків. Про те, чого очікувати від кожного з них – читайте у нашому анонсі.


«Політехнік» – «Юг-Контракт»
Ігровий тиждень розпочнеться з перенесеного матчу між «політехніками» та «електронщиками». Минулого сезону підопічні Сергія Журавльова очолили турнірну таблицю у лізі D. Натомість, команда Олега Шуста змагалася у дивізіоні А, де фінішувала на п’ятій позиції. Втім, новий сезон змушує колективи розпочинати все з чистого аркушу й втілювати у життя сформовані завдання. «Політехнік» та «Юг-Контракт» розпочинають чемпіонат найпізніше й нині перебувають у статусі команд, які мають наздоганяти суперників. Тож, боротьба за три очки обіцяє бути безкомпромісною.


«Національний банк України» – МФК «Юніон»
Підопічні Михайла Беляєва після двох зіграних турів поки що мають найгірший результат – дві поразки. Втім, сказати, що у попередніх поєдинках «банкіри» не мали шансів на поповнення скарбнички точно не можна. Тож, боротьба команди за очки продовжиться у новому турі. Суперником «Нацбанку» стане колектив Миколи Лебедя. «Юніон» з трьома очками нині перебуває на сьомій сходинці. Втім, після звитяги над «Армією» у стартовій зустрічі, на гостей очікувала розгромна поразка від «Золотих воріт» (2:9). Відповідно, і їм неабияк потрібна вікторія, щоб забути про цей прикрий результат та піднятися вище у турнірній таблиці.

«Агромат-2» – «Армія»
Підопічні Олександра Волинця розпочали чемпіонат з прикрої поразки від «Коцюбинського». Зважаючи на перерву у Вищій лізі, де виступає основна команда «будівельників», «дублери» зможуть задіяти квоту гравців, які перебуватимуть у більш свіжому стані. Ну, і, звичайно усім командам під брендом «Агромата» хочеться досягати максимальних завдань. Щодо «армійців», то вони після двох зіграних матчів занесли до свого активу одне набране очко у поєдинку з СК «ARX». Однак, зважаючи на тенденції у зміні результатів, то у третьому турі на команду Іллі Бондарчука має очікувати перемога. Чи вдасться це судження підтвердити грою – побачимо у суботу.


«Золоті ворота» – СК «ARX»
Господарі за підсумками попереднього туру стали авторами найбільш розгромної вікторії (9:2 проти МФК «Юніон»). Після такої результативності «Золоті ворота» точно не планують зупинятися на досягнутому й прагнутимуть продовжити свій переможний шлях на чолі з Романом Любченком, який активно увірвався до гонки бомбардирів завдяки своєму хет-трику. Щодо «страховиків», то вони у першому турі здобули вольову нічию у матчі з «Армією», відігравши два голи відстані. Однак, аби втілити власні апетити й амбіції СК «ARX» має збільшувати кількість набраних очок.


«Укргазбанк» – «UFAM Kyiv»
Останніми розпочнуть сезон підопічні Олександра Школьного. «Банкіри» проведуть перенесений матч другого туру суботнім вечором. Минулого сезону «Укргазбанк» не був представлений у змаганнях під егідою ФФзК, тож, після повернення команді хочеться зі старту розпочати тішити власних шанувальників вдалими результатами. Завадити цьому спробує «UFAM Kyiv». «Медики» розпочали сезон з мінімальної поразки від «UTAX». Тож, зараз гостям потрібна лише перемога. Обидві команди готуються до боротьби за перші очки, що змушуватиме їх демонструвати безкомпромісний футзал.


«Політехнік» – МФК «Коцюбинське»
Другим випробуванням впродовж вихідних для підопічних Сергія Журавльова стане протистояння з представниками Київської області. Коцюбинці у першому турі взяли гору над дублерами «Агромата» з мінімальним рахунком – 4:3. Головним голеадорами команди стали Денис Шваб і Владислав Клокун. Разом з іншими партнерами хлопці й надалі намагатимуться вести команду з однойменного селища до нових звитяг.


«Юг-Контракт» – «DIRECT»
Команда Олега Шуста як і їхні суперники за першим поєдинком також проведе дві зустрічі. Суперником «електронщиків» стануть підопічні Артура Мелконяна. Гості розпочали чемпіонат з впевненої звитяги над «Укренерго» – 4:0. Втім, конкуренція у турі є дуже високою, зважаючи на кількість запланованих поєдинків. Тож, кожна перемога стане дуже вагомим шансом закріпитися вище у турнірній таблиці й скористатися втратами очок від потенційних суперників. Для цього «DIRECT» достатньо здобути одну звитягу, а господарям – виконати вдвічі більше роботи впродовж вікенду.


«UTAX» – «Укргазбанк»
Один з лідерів чемпіонату прийматиме команду, яка розпочне свою боротьбу у чемпіонаті цього тижня. Господарі за перші два тури набрали чотири очки, мінімально здолавши «UFAM Kyiv» та розписавши мирову з «Beter» у матчі за лідерство. Цим скористався «DPP», який очолив турнірну таблицю завдяки кращій різниці голів. Втім, цього тижня «UTAX» має ще один шанс, аби спробувати стрибнути ще вище. Натомість, для команди Олександра Школьного важливо відповідально підійти до обидвох зустрічей.


«Friends Team-Гренадер» – «MacPaw»
Волею календаря у третьому турі зустрінуться команди, які провели по одному матчу й не знають ані смаку перемог, ані гіркоти поразок. Гості, які минулого сезону виступали у Першій лізі, вели з рахунком 3:1 у поєдинку з «DPP», але наприкінці зустрічі втратили свою перевагу.  У свою чергу, «друзі» перед самісіньким свистком також недорахувалися двох очок у зустрічі з «Укренерго». Однак, навряд чи хтось з суперників погодиться на компромісний розвиток подій у недільному матчі. 


«Укренерго» – «DPP»
Завершуватиме ігровий тиждень протистояння одного з представників нижньої частини турнірної таблиці та поточного лідера чемпіонату. «Енергетики» після двох зіграних поєдинків зазнали поразки від «DIRECT» й розписали мирову з «Friends Team-Гренадер». З одним набраним очком в активі вони посідають 14-ту сходинку. Натомість, «полісмени» після мировоїз «MacPaw» у напруженому матчі переграли «Національний банк України» й очолили турнірну таблицю. Важливим фактором у цьому злеті став покер Ярослава Калини, який очолив гонку бомбардирів. Проте, в очній зустрічі господарі спробують довести, що гідні більшого, а гості – зберегти своє місце на вершині п’єдесталу.

 

Знайшли помилку, натисніть