Друга ліга Parimatch. Підсумки завершального туру відбору!
Друга ліга Parimatch. Підсумки завершального туру відбору!
20.01.2022

В завершальному турі відбіркового етапу ми остаточно дізналися всі склади фінальних дивізіонів.

Група А, 10 тур
ЄвроТехноБуд - Будпостач 1:5

Напевно після свят не кожен колектив зумів зібратися і показати на що він здатен, на нашу думку саме це сталося з ЄвроТехноБудом. Відкрили рахунок господарі на 13 хвилині, прицільного удару завдав Некрасов Андрій, але далі у них гра не пішла. Вже за хвилину Будпостач відіграли м’яча, в цьому відзначився Сопленко Ярослав. В другому таймі команди не вирізнялися влучністю, але все ж на 35 хвилині червоні додали другого м’яча до свого здобутку, автром удару став Башкір Богдан. Тоді сині пішли в ва-банк з п’ятим польовим, але це їм лише зашкодило, адже їх опоненти збагатили свій залік ще трьома м’ячами до кінця поєдинку. І тепер лише диво дозволить ЄТБ залишитися в лізі В.

Політехнік - DPP 1:4
В цій дуелі стала вирішальною саме мотивація. Студенти грали у власне задоволення, а поліціянти докладали максимум зусиль для виходу у лігу А. Перший тайм був завзятим, але не влучним у обох колективів. Лише один гол могли побачити гладачі на 11 хвилині, Смалюк Михайло виборов мінімальну перевагу для Політехніку. Перерва пішла на користь DPP, на 28 хвилині чорні зрівняли рахунок, а за три хвилини вирвались вперед, дубль оформив Калина Ярослав. Спіймавши хвилю успіху гості на цьому не зупинились і заколотили ще два голи на 34 та 40 хвилинах, обидва м’ячі забив Джуменко Олександр. Безапеляційна перемога поліціянтів могла дати квиток до ліги найсильніших, але у загальному підсумку їм не вистачило кількох голів. 

CLUST-2 - Parimatch Tech 2:3
На цій зустрічі ми могли спостерігати досить неочікуваний результат. Особливо беручи до уваги, що після поразки ЄТБ, CLUST-2 отримали гарний шанс для виходу в лігу В. Для айтішників цей матч мав стати експериментальним, адже вони не мали жодних турнірних задач. На 6 хвилині Parimatch Tech вибороли перевагу завдяки Вільчинському Богдану. Але за чотири хвилини CLUST-2 відіграли м’яча, автром голу став Поштар Олексій. Далі жовті спромоглися забити ще два м’ячі на 14 та 19 хвилинах, в цьому відзначилися Кожома Олександр та Валяєв Олександр. Та господарі зуміли скоротити своє відставання до мінімуму, гол у роздягальню забив Ус Олександр. А ось другий тайм був багатим цікавими моментами у виконанні обох колективів, які обстріляли всі стійки і поперечки, але підсумковий результат залишився незмінним.


Група В, 10 тур
Глобус Банк - Атлант Буд 3:6

Досить закономірний розвиток подій ми могли спостерігати у цьому двобої. Атлант Буд з самого початку демонстрував впевнену гру і цим вони дали зрозуміти що не збираються втрачати бали. Банкіри в свою чергу помітно нервували і їм не вистачало влучності. Надшвидкого м’яча забили будівельники на 3 хвилині, а за дві хвилини вони подвоїли свій здобуток, в цьому відзначились Любарець Владислав та Панченко Дмитро. На 15 хвилині Глобус Банк зуміли відіграти першого м’яча, автором удару став Севериненко Олександр. Але перед перевою гості встигли забити ще два м’ячі, зробивши свою перевагу розгромною. Білі не здавались і на 22 хвилині здобули другого м’яча до свого здобутку, влучного удара завдав Голуб Ігор. Але червоні не давали слабину заколотивши ще два м’ячі. Банкіри не відступали до останнього і навіть забили третього м’яча на 40 хвилині, та для них суперники, на жаль, були недосяжними.
DIRECT - Агромат-2 1:8
Цей матч був доленосним для обох колективів, тому до нього було прикуто чимало уваги. Пальму першості майже відразу вихопили дублери Агромату, на 9 хвилині вони відкрили рахунок, а за три хвилини вони подвоїли свій здобуток. На 16 хвилині гості забили третього м’яча і все стало більш менш очевидним. В цьому відзначились Балашов Антон та Безбородов Антон двічі. На 17 хвилині DIRECT відіграли одного м’яча, автором голу став Осадчук Артем. Але білі знову перехопили ініціативу і забили четвертого м’яча за секунди до перерви. В другому таймі панування Агромату стало ще більш очевидним, адже вони встигли заколотити ще чотири м’ячі. А господарі хоч і не здавалися, але навіть задіяний п’ятий польовий не зміг переломити хід гри.

ЮГ-Контракт - АФК Енергія 7:0
Хоч мотиваційна складова у боротьбі завжди є вирішальною, але інколи запал та налаштованість команд просто вражає. Юг-Контракт були настільки націлені на крупну перемогу, що просто змітали всі перешкоди зі свого шляху. Надшвидкого м’яча на 2 хвилині забив Борисевич Максим на користь господарів, а далі все пішло як по маслу. На 12 та 14 хвилинах сині збагатили свій здобуток ще двома м’ячами, в цьому відзначились Ковтун Едуард та Коваль Тарас. Енергія намагалися відігратися, але проти такого шаленого напору суперників їм було не встояти. В другому таймі жовто-чорні виглядали вже втомленими, а Юг-Контракт немов і не мали натяку на виснаженість. Господарі встигли забити ще чотири м’ячі, довівши рахунок до розгромного і не залишивши жодного шансу опонентам. Завдяки цій перемозі господарі оформили найкраще третє місце і вийшли в лігу А!

Адвокати Київщини - ДП Антонов 1:1
Тут була справжня заруба в якій команди порадували вболівальників великою кількістю цікавих моментів. Відразу хочеться відмітити відмінну роботу двох голкіперів, які виступили справжніми рятівниками обох колективів. Шалений темп гри та напруженість була протягом усього матчу. Першими вдалося вибороти мінімальну перевагу гравцям ДП Антонов. На 14 хвилині влучного удару завдав Басік Артем. Ніхто не бажав поступатися, але адвокати зуміли відновити статус-кво уже після перерви. На 33 хвилині Бєлов Андрій дальнім ударом забив м’яча на користь Адвокатів Київщини. Як не намагалися опоненти схилити чашу вагів на свій бік, але цього разу не вдалося виявити сильнішого.


Група С, 10 тур
МФК ВіЯр - СК ARX 3:2

Підсумок цього матчу був прогнозованим, але все ж інтрига була присутня до кінця дуелі. Хоч ВіЯр вже гарантували собі місце під сонцем, але для них репутаційно була необхідна лише перемога. А ось для страхувальників вирвати перемогу було вкрай необхідно в турнірному плані, але перевершити меблярів цього разу не вдалося. Лік голів розпочали СК ARX, на 3 хвилині поцілив у ворота опонентів Глинка Дмитро. Далі ввімкнулися господарі і відіграли м’яча на 11 хвилині завдяки Бужин Володимиру. Трохи згодом сині забили ще два м’ячі, встановивши тим самим для себе комфорту перевагу, цього разу відзначились Сорока Андрій та Сергієнко Артем. В другому таймі ВіЯр сіли в оборону. А страхувальники не полишали спроб наздогнати конкурентів, на 22 хвилині їм вдалося скоротити своє відставання до мінімуму, майстерний гол забив Чумаков Євгеній. І хоч гості задіяли п’ятого польового, але наздогнати суперників у них так і не вийшло.

UFAM-2 - ФК Армія -:+
За протокольним результатом, важку перемогу з рахунком 3:2 здобули лікарі, до речі, першу на турнірі. Але через участь у грі незаявленого гравця їм була зарахована технічна поразка…

СК ARX - НБУ 4:2
В завершальній грі вікенду все було зрозуміло для СК АRX, програвши меблярам, вони вже остаточно осіли в лізі В. А ось перемога чи нічия для НБУ могла б стати квитком до ліги С, а поразка відправила їх до ліги D. Страхувальники вийшли вперед на 5 хвилині завдяки Чумакову Євгенію. Але вже за три хвилини головні банкіри наздогнали опонентів, свій момент вдало реалізував Костінов Олександр. Перед перервою господарі встигли вдруге вибороти мінімальну перевагу, цього разу відзначився Глінка Дмитро. В другому таймі білі додали в потужностях і забили ще два м’ячі. У НБУ гра не клеїлась, але завдяки п’ятому польовому їм вдалося відіграти другого м’яча за секунди до сирени, автором удару став Бєляєв Михайло. На більше, на жаль, банкірів не вистачило.

Знайшли помилку, натисніть