Друга ліга Parimatch. Підсумки 5 туру!
Друга ліга Parimatch. Підсумки 5 туру!
24.11.2021

Група А, 5 тур
Parimatch Tech - Політехнік 5:6

Студенти досить швидко повели у рахунку завдяки зусиллям Олексія Болбота і доволі довго їм вдалося утримувати перевагу. Ближче до кінця першого тайму Parimatch Tech змогли переломити хід гри і піти на перерву маючи перевагу у два м’ячі! В перерві тренер Політехніку Журавльов Сергій Олексійович дав гарного прочухана своїм гравцям і на другий тайм у них вийшла мов інша команда! Студенти не тільки змогли зрівняти рахунок, а і вирватися вперед! Під кінець гри Parimatch Tech кинув всі сили на атаку і вони впритул наблизилися до студентів, але щоб відігратися їм банально забракло часу. 

Бастіон - МФК Юніон 1:3
З перших хвилин матчу гості обрали тактику гри першим номером і їх завзяттю можна було лише позаздрити. В першому таймі Бастіон не створив жодного небезпечного момента. А ось Юніон до перерви заробив гарний гандикап у три голи. Забитим м'ячем відзначився Віктор Теплий та Євгеній Слободянюк двічі. Після перерви військові почали підключати голкіпера до атак, щоб врятувати матч, але едине на що вони спромоглися, так це на гол престижу від Дениса Савчука. 

Будпостач - Clust-2 5:3
Не дивлячись на досить тривалу паузу у змаганнях, господарі з самого початку матчу заволоділи ініціативою і раз за разом гостро атакували. Попри вагому перевагу у володінні м'ячем і небезпечними моментами на користь Будпостач, перший тайм закінчився за нічийного рахунку. Після перерви господарі ще додали в потужностях і в середині другого тайму перевага в рахунку була розгромною. Лише наприкінці гри завдяки Данилу Осіпову, який оформив дубль, Clust-2 зміг скоротити відрив, але не більше.

Група В, 5 тур
Глобус Банк - Юг-Контракт 2:4

З перших хвилин матчу стало ясно, що банкірам в цей день буде вкрай важко добитися позитивного результату. Вже після першого тайму завдяки дублю Віталія Петрука, гості мали перевагу у два голи. В другому таймі, коли перевага Юг-Контракту сягнула вже трьох голів, стало ясно, що уникнути поразки банкірам буде вкрай важко. Олександр Севериненко спробував перебудувати гру та врятувати матч, але емоції його гравців були направлені на все що завгодно, але тільки не на гру. У підсумку маємо другу поспіль перемогу Юг-Контракту та перервану серію Глобус Банку з 17 матчів без поразок...

Адвокати Київщини - Агромат-2 2:1
Перший тайм гри пройшов на низьких швидкостях і при цьому колективи все ж  таки створили  декілька небезпечних моментів. Один з них на 17 хвилині завершився взяттям воріт. Вадим Майструк завдав гарматного пострілу і відкрив рахунок! Відразу після перерви Олег Іжаковський подвоїв перевагу адвокатів. У дублю Агромату гра просто не клеїлася, та щей голкіпер Адвокатів Київщини піймав кураж. На 34 хвилині Денис Передеро скоротив відрів до мінімуму і у гостей замайоріла надія. Підключивши п’ятого польового вони кинули всі сили в атаку, але адвокати вистояли і здобули дебютну перемогу!

Атлант Буд - Енергія 5:0
З перших хвилин матчу стало ясно хто фаворит в цій грі і перший гол став питанням часу. Гравці Енергії мужньо оборонялися та відбивалися до 17 хвилини гри. Саме на 17 хвилині Віталій Дністровський  відкрив рахунок у грі. До перерви будівельники змогли ще раз відзначитися у воротах суперника. Початок другого тайму нічим не відрізнявся від першого. Атлант Буд атакує, Енергія захищається. У підсумку господарі відвантажили ще три сухі м'ячі і здобувши впевнену перемогу продовжили очолювати групу В. 

DIRECT - UFAM-1 2:6
При приблизно рівній грі у першому таймі DIRECT так і не зміг реалізувати свої моменти. UFAM навпаки, змогли підійти до своїх атак з більшою відповідальністю і ще до перерви їх перевага сягала трьох голів. На початку другого тайму Іван Березін дещо скоротив відрив і подарував надію на порятунок для господарів, але згодом перевага лікарів знову збільшилася. DIRECT всіми силами намагалися переломити хід гри і вони створювали моменти, але результативною була ще тільки одна атака. Отже, завдяки цій перемозі UFAM-1 вийшов на другу сходинку!

Група С, 5 тур
UFAM-2 - Сервіт-2 1:5

В грі дублерів інтриги не відбулося. Більш досвідчені гравці Сервіту контролювали хід гри і весь матч тримали свого суперника на відстані. В першому таймі після дублю Віталія Дударя, Дмитро Хомяков на 19 хвилині подарував надію лікарям на другий тайм. Але дива не сталося і після перерви гості повністю переграли свого опонента. Завдяки цій перемозі Сервіт-2 наздогнав ВіЯР у турнірній таблиці. Також варто відмітити покер Віталія Дударя!

СК ARX - Parimatch 2:5
На перший погляд саме господарі матчу були головними фаворитами протистояння, але колектив Володимира Крупчука вирішив зламати всі стереотипи. З перших хвилин матчу букмекери захопили перевагу і почали реалізовувати створені моменти. Вже на 19 хвилині на табло світився не оптимістичний рахунок для страхувальників і лише хвилиною пізніше, Дмитро Звонков повернув інтригу. На 32 хвилині СК ARX завдяки голу від Дмитра Глінки скоротили відрив до мінімуму. Але Parimatch в цей день було не зупинити і вони ще двічі розписалися у воротах суперника. 

ФК Армія - Укренерго 2:0
Цей матч був дуже важливий для обох команд з турнірної точки зору. В першому таймі команди дуже рідко йшли на загострення, адже ціна помилки була на вагу золота. Друга половина гри значно не відрізнялася від першої. І лише наприкінці зустрічі військові знайшли шпарину в обороні суперника. Спочатку на 36 хвилині Строгонов Олександр ударом головою відкрив рахунок, а на 38 хвилині Олександр замкнув дальню стійку. Енергетики звісно спробували відігратися, але їм забракло часу. Отже забивши два сухі голи, ФК Армія здобула другу перемогу і їх турнірне положення стало більш стабільним. 

Balteco - НБУ 2:3
За цим протистоянням було цікаво спостерігати, адже кожен з колективів мав свої недоліки і важко було спрогнозувати хто цього разу візьме верх. Гра була рівною. Спочатку вирвалися вперед НБУ, на 13 хвилині прицільного удару завдав Савуляк Сергій. Але Balteco дали зрозуміти, що не збираються відступати відігравши м’яча на 16 хвилині, а за три хвилини взагалі вирвалися вперед, дубль оформив Драпей Олександр. На жаль, втримати свою перевагу господарі так і не зуміли. В другому таймі зосередженість банкірів дала свої плоди, на 21 хвилині Машканцев Кирило відновив статус-кво, а переможного третього гола забив Шабас Олексій на 38 хвилині!

Знайшли помилку, натисніть