Друга ліга Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 5 туру
Друга ліга Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 5 туру
16.12.2020

Група А

3 тур
DPP - Booster 1:2

Вже доброю традицією стало розпочинати тур у п'ятницю і у  матчі відкритті ігрового вікенду зійшлися сусіди по турнірній таблиці. Booster досить жваво розпочали матч і саме вони першими відкрили рахунок на 10 хвилині. Автором голу став Дільгам Гаджиев, найкращий гравець Другої ліги С, минулого сезону! Ще до перерви поліціянти, завдяки влучному пострілу Дмитра Сулимі відновили рівновагу. В другому таймі при приблизно рівній грі, гості діяли більш гостріче та рішучіше і саме це допомогло забити їм вирішальний м’яч на 32 хвилині гри.

4 тур Booster - СК Білгород 1:4
Другий свій поєдинок за тиждень, колектив Віталія Дністровського провів проти СК Білгород, котрі зіграли лише 1 гру у далекому першому турі і зазнали розгромної поразки від МФК АТЕН. Після п’ятничної перемоги господарі мали піднесений настрій та повинні були вести гру, але все відбулося не за їх планом. СК Білгород протягом всього матчу діяли більш гостріше в атаці, та впевненіше в обороні. Це дозволило їм піти на перерву маючи перевагу в один гол. В другому таймі завдяки автоголу, Booster зрівняли рахунок, але прикре вилученння Троценко Дениса, за другу жовту картку, суттєво погіршило їх шанси на позитивний результат. І саме ця подія стала вирішальною у грі і СК Білгород забивши ще три м'ячі, довели свою перевагу до розгромної.

5 тур
ФК Десна - СК Білгород 7:2

В другому матчі ігрового дня ми звісно очікували від колективу Олександра Нікітенка несподіванки, але всі їх сили були залишені у попередньому двобої. Забивши три голи ще у першому таймі, господарі дали зрозуміти, що їх настрій на гру дуже рішучий. Після перерви СК Білгород спробували виправити становище, але пропустили 2 голи на 23 і 24 хвилинах. Після того, як рахунок став 5:0, господарі дещо збавили  в обертах, чим дозволили супернику забити два голи, проте і самі спромоглися на два влучних постріли.

AXXONSOFT - Укренерго 7:1
AXXONSOFT зі стартових хвилин гри взяли м’яч під контроль і почали насідати на ворота енергетиків. Як не старалися гравці Укренерго, протрималися вони лише до 3 хвилини. В такому ключі проходила вся гра - AXXONSOFT атакував, а Укренерго мужньо оборонялися. Забивши три голи в першому і чотири в другому таймах, колектив Олександра Курінного забеспечив собі дуже впевнену перемогу. До честі енергетиків, на 31 хвилині Сергі Джемула забив дуже важливий з психологічної точки зору м’яч.

Група В, 5 тур

CRO United - PM UA 2:0
Обидві команди минулий тур завершили внічию і тепер вони обидві жадали перемоги! Ми прогнозували рівну гру, але з самого її початку CRO United зайняв лідируючу позицію і в першому таймі мав декілька гарних спроб щоб відкрити рахунок, але голкіпер лотерейників був на висоті. На початку другого тайму неузгодженість в обороні гостей призвела до прикрого голу. Свій вже третій гол у чемпіонаті забив Станіслав Самко. Тепер PM UA потрібно було вмикати резерви. Як не старалися лотерейники відігратися, всі їх потуги були марними, а ось CRO United, забивши другий гол на 38 хвилині, затвердили свою перемогу.

Parimatch - ФК Армія 3:6
До початку поточної гри ми бачили фаворитом саме Parimatch, але натякнули, що ФК Армія не варто списувати з рахунків. Саме армійці першими відкрили рахунок у грі, на 6 хвилині завдяки Владиславу Івицькому, котрий став головною рушійною силою гостей. Лотерейники відігралися майже миттєво, але все ж таки останнє слово було за армійцями. В другому таймі гості продовжували нарощувати свою перевагу, а у госпорадів навпаки, щось не клеїлося та вони так і не змогли нічого протиставити, своєму опоненту. До речі, варто відмітити хет-трик Владислава Івицького.

BWT - UFAM 1 4:4
Першу половину гри обидві команди провели досить обережно, про це свідчить лише один забитий м’яч на 10 хвилині від Романа Романко. На 16 хвилині лікарі отримали супер нагоду щоб зрівняти рахунок, проте Володимир Олексюк не зміг реалізувати пенальті. В другому таймі, після настанов своїх тренерів, команди нарешті прокинулися та почали потроху забивати! На 32 хвилині, BWT вели у рахунку у три м'ячі і досить рано повірили у перемогу. Як висновок,
гравці UFAM 1 знайшли в собі сили щоб відіграти три голи, ба більше, на останніх секундах вони змарнували гарну нагоду щоб вирвати перемогу.

Група С, 5 тур

Адвокати Київщини - UFAM 2 1:3
Перед початком звітної гри, Адвокати Київщини мали певні труднощі зі складом. Навіть найкращий гравець команди, Андрій Бєлов був вимушений стати у ворота. Гравці UFAM 2 дуже хотіли скористатися відсутністю голкіпера, але Андрій мужньо захищав свої ворота і зміг залишити їх сухими до прибуття основного стража воріт. Після безгольового першого тайму, за справу взялися гості. На 26 хвилині, Михайло Палічук вивів другу збірну лікарів вперед, а вже на 32 хвилині Антон Степура зробив перевагу гостей більш впевненою. На 36 хвилині Юрій Козін подарував надію на нічию, але завершальне слово було за лікарями, яких ми вітаємо з першою перемогою!

Бастіон - Глобус Банк 5:5
Як ми і анонсували, Бастіон зміг створити сенсацію і це не дивно, адже колектив Євгена Лебідя набирає обертів після кожного матчу. Всю гру військові вели в рахунку і весь час банкіри знаходили в собі сили щоб відігратися. Чергову молодість відчув чемпіон світу по студентам, Олександр Севериненко, котрий оформив хет-трик. Звісно перемога для Бастіону була дуже близько, але один бал з лідером також можна занести в актив. Як висновок, в матчі молодості проти досвіду так і не був виявлений переможець.

Check Point - ARDI Logistics 2:1
До звітної дуелі айтішники та логісти ще не втратили жодного балу і за класикою, саме в матчі між собою хтось повинен був втратити очки. Не встигли команди розпочати гру, як майже перша небезпечна атака господарів призвела до голу. Після невдало відбитого штрафного удару, новоспечений гравець збірної України з пляжного футболу Віталій Рахно опинився першим на добиванні і відкрив рахунок. Відігратися гості змогли лише наприкінці першого тайму, забитим голом відзначився Денис Акімов. В другому таймі гравці Check Point розпочали досить високо зустрічати свого опонента і це напрочуд швидко дало свої плоди. На 25 хвилині, після помилки в обороні, Віктор Степанюк встановив кінцевий рахунок у грі. Як не старалися гравці ARDI Logistics, знову відігратися їм забракло сил та везіння. Отже, в центральному матчі другої ліги обидві команди продемонстрували футзал досить високого рівня і перемогу здобув той колектив, котрий діяв більш рішуче та наполегливіше.

FavBet - Parimatch Tech 4:3
До початку протистояння, цей матч ми охарактеризували лотерейним дербі, проте воно стало валідольно-лотерейним! Зі стартовим свистком арбітра, FavBet на правах фавориту заволодів ініціативою і почав контролювати хід гри. Забивши два голи у першому таймі і один в середині другого, команда Антона Бутка вже думками почала святкувати перемогу у цьому принциповому двобої. Зайва самовпевненість ледь не зіграла з ними злий жарт. Забивши гол на 35 хвилині,  Parimatch Tech відчули впевненість та почали підключати п’ятого польового і вже на 40 хвилині рахунок був рівний! Проте, після фінального штурму, гості не встигли повернулися в оборону і Богдан Портянкін за 3 секунди до завершення гри знову вивів господарів уперед і приніс таку важливу перемогу після двох поразок поспіль.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть