Друга ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 5 туру
Друга ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 5 туру
11.12.2020

Група А


3 тур DPP - Booster
Департамент патрульної поліції минулого вікенду ледь не відібрав очки у одного з лідерів, ФК Десни. Booster свій єдиний зіграний матч несподівано програв Укренерго, у якого поліціянти виграли! В даному матчі нас буде очікувати не тільки протистояння на паркеті, але і за його межами, адже обидва тренери команд, а саме Тарас Тріска та Олександр Бульбін, довгий час грали в одній команді.

4 тур Booster - СК Білгород
Другий свій матч за тиждень колектив Віталія Дністровського проведе проти СК Білгород, котрі зіграли лише 1 гру у далекому першому турі і зазнали розгромної поразки від МФК АТЕН. За цією грою нам буде дуже цікаво спостерігати, адже обидві комнади є сусідами по турнірній таблиці. Також, на нашу думку, саме в цьому матчі гості спробують викластися по повній, адже в другому поєдинку їм доведеться зійтися з лідером групи.

5 тур

ФК Десна - СК Білгород
Десна минулого вікенду продемонструвала справжню жагу до перемоги і зігравши дві гри за день, вони змогли витиснути максимум! При чому в першому матчі був переможений МФК АТЕН, котрий ще на знав гіркоти поразок. СК Білгород цього вікенду також  потрібно показати гарну фізичну витривалість і хто зна, можливо нам варто очікувати справжнього сюрпризу?

AXXONSOFT - Укренерго
Айтішники минулий тур вимушені були пропустити, а енергетики програли потенційно нічийний матч проти ДП Антонов. За інсайдерською інформацією, айтішники будуть мати поганий збір на гру і скоріше за все, розпочнуть матч без голкіпера, а також буде відсутній головний тренер. А чи зможуть цим скористатися гравці Укренерго, покаже гра!

Група В, 5 тур

CRO United - PM UA
Обидва колективи минулого туру свої матчі завершили внічию, при чому з однаковим рахунком - 2:2! Щодо турнірного становища, то господарі мають на одну гру більше та перевагу у три бали. Сили обох команд приблизно рівні і на перший план вийде якісний збір суперників на гру. Але ми не здивуємося, якщо в очній дуелі буде зафіксована результативна нічия!

Parimatch - ФК Армія
Parimatch минулого вікенду здобув дуже важливу перемогу у матчі зі своїм надпринциповим суперником, Політехніком. Військові в свою чергу, розписали мирову у матчі проти PM UA. Як ми бачимо з останніх результатів, господарі знаходяться зараз у гарній формі, про це також свідчить впевнена перемога у дербі проти PM UA з рахунком 3:0. Але ФК Армія досить рано списувати з рахунків, знаючи їх бойовий дух ми на 100% впевнені, що для їх суперника не буде легкої прогулянки!

BWT - UFAM 1
BWT зараз переживає не найкращі часи. Зміна тренера і втрата ключового гравця, Артема Федорука, для срібного призера Корпоративної ліги Sun Cup 2020 не пройшла непомітно. А ось UFAM 1 після затяжної паузи здобув перші бали минулого вікенду, розписавши мирову з міцним CRO United. Звісно, що фаворитом в даному матчі ми бачимо лікарів, але будемо сподіватись на несподіванку!

Група С, 5 тур

Адвокати Київщини - UFAM 2
Минулорічний переможець корпоративної ліги КФЛ, Адвокати Київщини, поки що ніяк не можуть увійти в поточний сезон. Три поразки та один забитий м’яч - явно не те на що сподівалися адвокати. Щодо лікарів, то у них ситуація дещо краще. Дві поразки та нічия з Бастіоном додає їм оптимізму і можливо настав час здобути дебютну перемогу?

Бастіон - Глобус Банк
Військові минулого вікенду провели два матчі, які впевнено можуть записати собі в актив. Розгромна перемога над Адвокатами Київщини та нічия з UFAM 2, дозволила колективу Євгена Лебідя піднятися на четверту сходинку у групі! Банкіри також не били байдиків і здобули досить впевнену перемогу над Parimatch Tech і продовжили гонку за лідируючими позиціями. А ось чи зможе Бастіон створити сенсацію та відібрати бали у непереможного Глобус Банку - покаже гра!

Check Point - ARDI Logistics
Поєдинок між айтішниками та логістами сміливо можна назвати центральним матчем ігрового вікенду у другій лізі! Обидві команди ще не знають гіркоти поразки, ба більше - вони у всіх своїх матчах мають 100% показник! Check Point та ARDI Logistics дуже багато забивають і досить мало пропускають і все ж таки саме колектив Максима Ріпи ми бачимо фаворитом у даній грі, оскільки у попередніх матчах вони виглядали більш впевненими ніж їх суперник.

FavBet - Parimatch Tech
Дербі! Справжнє лотерейне дербі! FavBet після перемоги у першому турі над Бастіоном, зазнав двох поразок поспіль, які суттєво погіршили їх шанси на вихід у Лігу А. Parimatch Tech також не можуть похизуватися вагомими здобутками. Номінальним фаворитом гри ми бачимо саме господарів, але це дербі, а у дербі можливо все!

Знайшли помилку, натисніть