Друга ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 1 туру
Друга ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 1 туру
30.10.2020

Нарешті, свого довгоочікуваного старту дочекалася Друга Ліга Parimatch Чемпіонату Києва з футзалу! В поточному чемпіонаті участь прийматиме 24 команди, серед яких багато старожилів чемпіонату Києва з футзалу, таких як ПУМБ, Політехник та Parimatch, а також багато цікавих новачків, серед яких Департамент патрульної поліції та дві збірні лікарів Києва UFAM! За системою розіграшу, на першому етапі команди розподілені на 3 групи по 8 команд і грають в одне коло. За підсумками першого етапу, всі перші та другі місця груп А/В/С та два найкращі треті місця виходять в лігу А, а всі інші утворюють лігу В/С.

 


Группа A Тур І


ARDI Logistics - Адвокати Київщини


В матчі відкриття турніру зустрінуться переможець Суперліги Sun Cup 2020 - ARDI Logistics та переможець минулорічної Корпоративної ліги КФЛ - Адвокати Київщини. Щодо логістів, то на цьому чемпіонаті вони буду грати резервним складом, лише Нецюк Євген залишився з того переможного складу, проте вони дуже налаштовані повторити успіх головної команди! Адвокати Київщини розглядають участь у чемпіонаті міста як, фундаментальні змагання перед підготовкою до головних для них турнірів, а саме Чемпіонату України та Чемпіонату Світу серед адвокатів. Варто відмітити, що адвокати суттєво підсилились перед поточним чемпіонатом гравцями з SENSUM, а саме Жадобіним  Віталієм та Навроцьким Дмитром.

 

Укренерго - ФК АТЕН

 

Укренерго вже приймав участь у минулорічному Чемпіонаті і тоді цей молодий, по футзальним міркам колектив, виступив не дуже вдало. Середній вік енергетиків 33 роки і цілком можливо, що саме вони найстарша команда чемпіонату. ФК АТЕН також досить молодий колектив, який має в своєму складі досить досвідчених гравців, котрі навіть встигли пограти за кордоном! На турнірі  Preseasons Cup 2020 колектив Андрія Бессалова зайняв солідне четверте місце у Срібній лізи і показав, що буде дуже міцним горішком для будь якого суперника!

 


AXXONSOFT - ДП Антонов

 

Мабуть, команда Репетій Олега є головним претендентом на загальну перемогу у другій лізі. Айтішники минулого сезону зайняли вагоме друге місце у Вищій лізі Чемпіонату КФЛ. Зараз AXXONSOFT налаштований здобувати перемогу у кожному матчі і вийти у першу лігу саме з першого місця! ДП Антонов минулого сезону посів друге місце у Другій лізі С Чемпіонату Києва з футзалу і зараз вони будуть намагатися вийти в лігу В. Команда Богуна Сергія в порівнянні з минулим сезоном змогла зберегти майже весь склад та підсилилась Юрієм Ситніком та Дмитром Руссом, котрий минулого сезону був №1 в воротах бронзового призера Першої ліги С THIS IS ПИВБАР.

 

Группа C Тур I

 

Глобус Банк  - UFAM 2

 

В третій групі відбудеться лише один матч між банкірами та другою збірною лікарів міста Києва. Глобус Банк один із старожилів футзальних змагань столиці. Команда Миколи Демченко вже встигла себе спробувати майже у всіх турнірах під егідою Федерації футзалу, але участь у Чемпіонаті міста вони приймають вперше. Влітку банкіри взяли участь у щорічному Sun Cup та всеукраїнському Odessa Open Cup, а восени у Preseasons Cup 2020. Тобто робимо висновок, що з ігровою практикою у них все гаразд!

 

 

Збірна лікарів UFAM 2 - нова для нас та дуже амбіційна команда котра на 100% складається з працівників медичної галузі! Про них можна написати цілу  книгу і важко розповісти про цей колектив, котрий має велике серце, в такому маленькому матеріалі. Варто відмітити, що Збірна лікарів UFAM 2 учасник багатьох турнірів з усіх видів футболу і майже в усіх змаганнях вони були призерами та переможцями!

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть