Друга ліга Parimatch. Анонс 6 туру
Друга ліга Parimatch. Анонс 6 туру
26.11.2021
Цього вікенду в Другій лізі нас нарешті очікує повноцінний тур з 12 матчів!
 
Група А, 6 тур
DPP - ЄвроТехноБуд
Нинішні опоненти зараз переживають не найкращі часи. Поліціянти мають лише одну перемогу і три бали, а ЄТБ лише чотири бали. Єдину осічку будівельники допустили у матчі з Юніон, при цьому по потенціалу вони можуть боротися за найвищі місця і матч проти DPP повинен дати відповідь, чи готові вони боротися за першість?
 
CLUST-2 - МФК Юніон
Не дивлячись на рівність показників у турнірній таблиці, CLUST-2 та МФК Юніон знаходяться у різних ігрових кондиціях. Господарі останнім часом не можуть похизуватися стабільною грою, на відміну від їх суперника. Юніон зараз набрав гарну форму, про що свідчить перемога у минулому турі над лідером групи А, Бастіоном.
 
FavBet - Політехнік
Лотерейники після майже місячної паузи нарешті повертаються на паркет. Зараз вони мають дві перемоги в двох матчах і третє місце в групі. Студенти в свою чергу, поки що мають поразку від Бастіону в пасиві і перемогу в минулому турі над Parimatch Tech. В цьому матчі нам буде цікаво спостерігати, чи пішла така тривала пауза на користь FavBet  і чи зможуть студенти продовжити переможну ходу. 
 
Будпостач - Parimatch Tech
Будівельники в минулому турі здобули впевнену перемогу над одним із фаворитів змагань, CLUST-2, з рахунком 5:3, а ось айтішники у шаленому матчі програли 5:6 Політехніку. Як ми бачимо Будпостач знаходяться у гарній формі, а Parimatch Tech навпаки, останнім часом переслідує смуга невдач. 
 
 
Група В, 6 тур
Адвокати Київщини - UFAM-1
Обидва колективи в п'ятому турі свої матчі виграли. Адвокати Київщини здобули дебютну перемогу над Агромат-2, а UFAM-1 впевнено переграли DIRECT. Зараз лікарі випереджають на три бали адвокатів, але у випадку перемоги команда Андрія Шабельникова може обігнати UFAM-1. Але і лікарі не проти продовжити свою переможну серію!
 
Агромат-2 - Глобус Банк
Дубль Агромату ніяк не може здобути дебютну перемогу. В активі будівельників лише одна нічия. А Глобус Банк минулого туру перервав свою шалену серію у 17 матчів без поразок. Після тієї болючої поразки, банкіри встигли заявити двох досвідчених гравців, а саме Максима Коробку та Павла Квітко.
 
Юг-Контракт - Атлант Буд
Це протистояння можна віднести до одного з центральних у поточному турі. Юг-Контракт виграв два свої останні матчі і зараз має шість очок. Атлант Буд в свою чергу, здобув впевнені перемоги у всіх своїх чотирьох матчах і має дванадцять балів. Гості мають гру у запасі і саме у випадку перемоги у них буде перевага за особистими зустрічами. Але і будівельники будуть грати лише на перемогу, щоб затвердити своє лідерство. 
 
ДП Антонов - DIRECT
Очний поєдинок для обох команд дуже важливий з турнірної точки зору. Авіабудівельники ще досі не знають смаку перемоги, а  DIRECT після перемоги в рамках першого туру, програв дві гри поспіль. В цьому матчі не має місця для нічиєї і опонентам потрібно грати лише на перемогу, адже конкуренти йдуть у відрив і часу бити байдики зовсім не на часі. 
 
 
Група В, 6 тур
Укренерго - СК ARX
Енергетики в рамках минулого туру програли ФК Армії. Страхувальники також свій матч програли, при чому дуже несподівано, команді Parimatch. Також варто відмітити, що бачити СК ARX внизу турнірної таблиці досить несподівано, адже вони розглядалися як один з головних фаворитів на загальну перемогу.
 
Balteco - UFAM-2
Нинішні опоненти синхронно програли свої матчі у попередньому турі. Balteco несподівано програв головним банкірам країни, а лікарі Сервіт-2. Обидва колективи зараз не мають залікових балів і після поточної гри хтось, нарешті, подолає свою серію невдач, навіть нічия порадує кожного.
 
Сервіт-2 - Parimatch
Будівельники тишком нишком підібралися до лідера групи ВіЯр, завдяки перемозі у минулому турі над UFAM-2. Parimatch в свою чергу здобув досить несподівану перемогу над СК ARX і тепер саме вони претендують на місце під сонцем. В цьому матчі нам варто очікувати дуже цікавої битви між досвідченим Сервітом та дуже амбіційним Parimatch.
 
Армія - МФК ВіЯр
Армійці минулого вікенду у дуже важкому матчі здолали Укренерго з рахунком 2:0. ВіЯр в свою чергу два тижні відпочивав, але це не завадило команді Олега Трусова зберегти за собою першу сходинку. Звісно, фаворитом є саме гості, але тривала пауза може піти на користь їх опоненту. 

Знайшли помилку, натисніть