Друга ліга Parimatch. Анонс 3 туру фінального етапу!
Друга ліга Parimatch. Анонс 3 туру фінального етапу!
04.02.2022
Нажаль COVID-19 потроху вносить корективи в чемпіонат Другої ліги, другий тиждень поспіль кількість матчів все меншає. Цього тижня нас очікує всього сім цікавих матчів.
 
Ліга "А", 3 тур
Будпостач - UFAM-1
В єдиному матчі ліги А зійдуться колективи, які тренує один тренер, Микола Костенко. Будпостач на фінальному етапі поки що не зіграв жодного матчу, але на етапі відбору вони досить впевнено виграли свою групу і показали свої рішучі наміри. ЛІкарі встигли провести один поєдинок, в якому вони лише через прикрий автогол програли Сервіту. Для Будпостач зараз лише початок шляху, а UFAM-1 потрібно йти на ризик і грати лише на перемогу. 
 
Ліга "В", 3 тур
ФК Армія - Глобус Банк
Військові розпочали шлях в лізі В з болючої поразки від Parimatch з рахунком 1:4, при тому, що в першому колі перемога була за ними. Глобус Банк в свою чергу досить впевнено посідає першу сходинку завдяки двом перемогам на старті. Зараз у ФК Армія дуже не просте становище, вийти з якого допоможе лише позитивний результат. 
 
Parimatch - DPP
Доки поліціянти відпочивали, букмекери впевнено здобували залікові бали. Перемога над ФК Армія та нічия з ЄТБ забронювала за господарями другу сходинку. Щодо DPP, то колектив Тараса Тріски на етапі відбору вже створив справжню сенсацію, зайнявши третє місце в своїй групі і лише за додатковими показниками вони опинилися повз ліги А. 
 
 
Ліга "С", 3 тур
Агромат-2 - Адвокати Київщини
Цю битву можно сміливо назвати центральною в лізі С, адже між собою зустрінуться лідери групи. Агромат-2 має в активі перемогу над ДП Антонов, та нічию з Clust-2, а адвокати дві перемоги над Бастіоном та Clust-2. Обидві команди повинні бути в оптимальних кондиціях. У гостей після дискваліфікації повернеться  Андрій Ляшенко, а у Адвокатів Київщини тренер - Віталій Мельник. 
 
Clust-2 - Укренерго
Перед стартом поточного чемпіонату нинішні суперники ставили перед собою зовсім різні задачі і гравці Укренерго свою задачу виконали, а саме вийти в лігу С. Clust-2 в свою чергу ставив перед собою завдання виграти Другу лігу А, але тепер після двох стартових турів вони посідають п'яту сходинку в лізі С і це звісно суттєвий удар по їх амбіціям. 
 
Ліга "D", 3 тур
НБУ - DIRECT
Головні банкіри країни дуже потужно розпочали свій шлях в лізі D впевненою перемогою над АФК Енергія з рахунком 4:0. Щодо DIRECT, то вони зазнали прикрої мінімальної поразки від Політехніку. На перший погляд саме НБУ виглядають фаворитами у цій грі, але молодий DIRECT попри поразку в першому турі, має певні амбіції і цим хлопцям є що сказати! 
 
Політехнік - UFAM-2
Студенти в рамках першого туру проявили справжню жагу до перемоги і на жилах перемогли DIRECT. А ось лікари поки що не провели жодного матчу на фінальному етапі змагань, а на етапі відбору UFAM-2 став єдиною командою, яка не набрала жодного балу. Звісно, настрій команд дещо різний, але їм обом є що доводити і ми точно впевнені, що нам варто очікувати справжньої битви до останнього! 
 
Знайшли помилку, натисніть